Kijev: Srušio se helikopter kod vrtića, 16 žrtava

Kod zgrade vrtića u Brovariju u regionu Kijeva srušio se helikopter. Hitne službe su izašle na lice mjesta, rekao je zamjenik šefa kabineta predsjednika Ukrajine Kirilo Timošenko.

Svijet 18.01.2023 | 09:12
Kijev: Srušio se helikopter kod vrtića, 16 žrtava

Guverner Kijeva Oleksij Kuleba rekao je na “Telegramu” da je helikopter pao blizu vrtića i stambene zgrade i da su u vrijeme tragedije djeca i osoblje institucije bili u obdaništu.

– U ovom trenutku svi su evakuisani. Ima žrtava. Hitna pomoć, policija i vatrogasci su na licu mjesta –  naveo je on, prenio je Gardijan.

Do nesreće je došlo u srijedu ujutru, kad su mještano čuli eksploziju u gradu, a onda vidjeli i veliki požar u blizini vrtića.

U Brovariju, u regionu Kijeva, pao je helikopter u blizini vrtića. Ljudi su evakuisani – rekla je Irina Pjanišnjikova, savjetnik policije u Kijevskoj oblasti.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Goojko

18.01.2023 10:56

Ko ga je ovlastio?

ODGOVORITE
Name

Dragan

18.01.2023 12:24

E,moji'Ukrainci ,budale jedne,kako je moguce da nevidite koliko ona budaletina sto se presjednikom Ukraine zove,unistava vasu Ukrainu,unista vam kulturu,ubija vam omladinu,razrusi infrastrukturu,a sve zarad interesa Engleza,Amerike i ostalih mesetara svjetskih.On se enormno bogati,milione eura ima,ratuje nepotreban rat,umijesto da braca'u miru zive jedni pored drugih.Dovodi mrcina Nato na granice Rusije i ubija pravoslavan narod sa obe strane granice.Upamet narode,motku u ruke i isprasite djubre,dogovorite mir i nastavite prosperitet.Manite se opcije gdje glumite topovsko"meso...

ODGOVORITE
Name

Dragane, glupane!

18.01.2023 22:30

Kakvo pravoslavlje? Idiote!

Name

znatizeljna

18.01.2023 22:40

Ali, ko narog ista pita bilo u Ukrajini ili negdje drugdje na ovoj nesrecnoj planet?