Baba diler (78) uhvaćena u šumi sa drogom, vagicom i naoružana nožem!

Kod Nade V. (78) koju su pripadnici Interventne jedinice juče uhapsili u šumi u naselju Galenika pored pola kile amfetamina i vagice za precizno merenje pronađen je i nož čije je sečivo dužine oko 20 centimetara, nezvanično saznaje Informer.

Zanimljivosti 16.11.2022 | 16:32
Baba diler (78) uhvaćena u šumi sa drogom, vagicom i naoružana nožem!

Prema saznanjima Informera u torbi koju je Nada V. uzela iz šteka u šumi pronađeno je: 6 pvc kesa sa amfetaminom ukupne težine oko 400 grama, digitalna vagica za precizno merenje i nož dužine sečiva oko 20 centimetara.

- Policajci iz Interventne jedinice primetili su stariju gospođu u šumi. Učinilo im se da nešto krije i odlučili su da je prate. Nakon što je osumnjičena uzela iz šteka ranac pripadnici interventne su je zaskočili i pronašli drogu i oružje. Bili su šokirani kad su videli da baba ima drogu kod sebe - kaže izvor Informera iz istrage.

MUP Srbije

 

Nada V. trebalo bi u toku dana da bude privedena na saslušanje u Treće osnovno javno tužilaštvo.

Daljom istragom treba da se utvrdi za koga je radila i koja materija u kesama je u pitanju, sujmnja se na amfetamin.

- Dalja istraga će utvrditi za koga je starica radila, kao i to kome je trebala da proda narkotik- kaže naš sagovornik blizak istrazi i dodaje da je praškasta materija poslata na veštačenje kako bi se utvrdilo o kom je narkotiku reč kao i njegova čistoća.

V.N. do sada nije hapšena.

(Informer.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar