Novak Đoković će igrati na Australijan openu!

Novak Đoković moći će da nastupi na Australijan openu, prenose tamošnji mediji.

Tenis 15.11.2022 | 08:06
Novak Đoković će igrati na Australijan openu!

„Novaku Đokoviću dozvoljeno je da igra na Australijan openu 2023. godine, pošto će njegova trogodišnja zabrana za australijsku vizu biti ukinuta“, navodi se na društvenim mrežama Nine News Melbourne mreže, a više informacija najavljuje se u narednim vestima.

Đoković je devetostruki šampion, najuspešniji teniser u istoriji Australijan opena, a ove sezone nije nastupao posle afere zbog koje je čak bio i u pritvoru.

Samo tri nedelje posle završetka turnira, Australija je ukinula sve mere za nevakcinisane strance, zbog kojih Đoković prvobitno nije mogao da igra.

Australijan open, prvi grend slem turnir u sezoni, počinje 16. januara.

(SK Foto: Profimedia) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

MALI

15.11.2022 08:16

BRAVO ZA NOLETA NASEGA

ODGOVORITE
Name

Kap u moru

15.11.2022 08:23

Nole! Nole! Nole!

ODGOVORITE
Name

Vuk

15.11.2022 08:56

Fašisti, rasisti, kolonizatori, supremacionisti i sva ostala svjetska bagra, pokušaće da zaustavi sportistu koji nije arijevskog porijekla, a nije protestant ili katolik, nema plavu kosu i plave oči, a uz to je i Južni Sloven. Prema tome, zabraniće oni Đokoviću da igra sa obje ruke, samo da ne bi narušio dominaciju fašista , rasista i multinacionalnih kompanija. Zašto su raskinuli sve ugovore sa Kanje Vestom? Zato što je pričao ono što ne smije javno da se priča, a svi znamo da je istina. Đoković je borac za slobodu izbora, za slobodu govora i mišljenja, protiv lažnih vakcina i kontrole privatnog života ljudskog bića.

ODGOVORITE
Name

МГ

15.11.2022 09:26

Да сам на мјесту Новака Ђоковића, умјесто наступа, ја бих им показао средњи прст девет пута, као знак захвалноси.

ODGOVORITE