Dok smo mi nosili poginule i ranjene saborce, neko je svojim rukama nosao naftu i cigarete!

Veterani odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske uputili su otvoreno pismo vlastima Republike Srpske povodom najavljenog mitinga, ističući da miting nikako ne može biti u korist demokratije i očuvanja interesa Republike Srpske nego isključivo, kako kažu, u korist političkih partija i njihovih lidera, koji se bore za očuvanje svojih funkcija i svojih ličnih interesa.

Republika Srpska 24.10.2022 | 14:30
Dok smo mi nosili poginule i ranjene saborce, neko je svojim rukama nosao naftu i cigarete!

Pismo prenosimo u cijelosti: 

"Jučerašnja izjava Milorada Dodika da su svi oni koji ne budu na mitingu, na koji on u utorak poziva, izdajnici Republike Srpske nije ništa drugo nego još jedna ogromna uvreda svih časnih demobilisanih boraca VRS, RVI i PPB.

Na osnovu tako bezobzirne uvrede, trebamo jasno i argumentovano razjasniti ko je zaista patriota a ko izdajnik Republike Srpske.

Odgovor će svima biti jasan ako nam on iskreno odgovori na nekoliko postavljenih pitanja na koja mi odavno imamo istinite odgovore.

1. Odgovorite nam dok smo mi u vojnim uniformama proljevali svoju krv i znoj boreći se na prvim linijama fronta braneći svoj narod i Republiku Srpsku, ko se tada znoio ali samo u košarkaškom dresu igrajući košarku a mogao je da obuće uniformu VRS i ostvari svoju neostvarenu želju da "postane general VRS"?

2. Dok smo mi na svojim rukama nosili svoje poginule i ranjene saborce ko je u svojim rukama nosao naftu i cigarete?

3. Ko je stvarao granice Republike Srpske,njenu vojsku, zastavu, grb, himnu, institucije, sačuvao njena javna dobra i preduzeća, a ko je svojim dolaskom precrtavao njene granice poklanjajući Brčko, ukinuo vojsku Republike Srpske,ukinuo njenu zastavu, grb i himnu i ko je opljačkao njena javna dobra i sa stečajnom mafijom uništio i pokrao njena preduzeća?

4. Ko je birao srpske političke i vojne vođe koje su vodile VRS do stvaranja Republike Srpske čuvajući svoju  vjeru i svoj narod, a ko je pozivao da ih treba pohapsiti i da Republika Srpska nije država i izjavljivao da onima kojima se slavi slava da nije mjesto sa njim?

5. Koga je osiromašio Dejtonski sporazum ostavljajući odbranjena i sačuvana ognjišta i sva svoja materijalna dobra radi očuvanja Republike Srpske a ko je svojim političkim  dolaskom stekao enormno velika materijalna i finansijka dobra a zadužio i osiromašio  Republiku Srpsku i njen narod?

6. Ko je odavao počast svojim stradalim saborcima tokom akcije ”Maestral” a ko je taj isti dan gostio i častio one koji su  političke vođe onih koji su to zlodjelo učinili?

7. Ko je bio protiv nasilnog rušenja legalno izabrane vlasti Republike Srpske i smjene legalno izabranog predsjedika Republike Srpske Nikole Poplašena a ko je pogazio volju naroda i svrgnuo legalno izabranog predsjednika ?

Imali bi postaviti još dosta pitanja a čiji istinit odgovor sasvim objektivno i jasno kao suza pokazuje ko je izdajnik a ko patriota i da li odgovor na ova pitanja trebamo dati mi  koje ti nazivaš izdajnicima ili u njima Milorade kao odgovor ti vidiš sebe.

Što se tiče proteklih izbora mi smo kao i uvijek bili i ostaćemo samo na strani istine i pravde a  nikada na strani korupcije, ucjena i bilo kakvih malverizacija i neregularnosti.

Činjenica je da su rezultati mnogih proteklih izbora bili po volji političkih partija i brojača a ne po volji izmanipulisanog, ucjenjenog i uplašenog naroda.

Istina je da izbore već dugo dobija onaj koji je uspio upotrjebiti više ovih protivzakonitih metoda i ko je imao više svojih članova biračkih odbora.

Mi nismo sud da osuđujemo ali žalosno je da i institucije koje su nadležne da rješavaju ovako krupna pitanja svoje odluke donose na osnovu pritisaka i istih protivzakonitih metoda koje na njih koriste političke partije kao i na birače tokom izbornog procesa.

U ovako ozbiljnoj situaciji kada neko pokušava da ostvari onu izreku ”Ne Srbe na vrbe, nego Srbe na Srbe” smatramo da oni koji misle dobro Republici Srpskoj i njenom narodu trebaju smirivati a ne dizati tenzije. Takođe smatramo da je  život bilo kojeg čestitog čovjeka vrjedniji od bilo koje političke stolice a kap njegove krvi od bilo koje funkcije.

Vjerujemo da bi nadležne institucije trebale profesionalno i objektivno utvrditi da li su protekli izbori bili regularno i demokratski provedeni.

Na osnovu njihovih dosadašnjih izjava i onog što znamo šta se dešavalo možemo zaključiti da nisu, pa je logično da i rezultati izbora i vlast ne mogu biti zakonita i regularna.

Smatramo da bi nadležni organi trebali poništiti protekle izbore i raspisati nove, uz uvođenje svih potrebnih mjera za njihovo regularno i pošteno provođenje a na takav način izabrane političke partije i političare prihvatiti kao vlast i čestitati na izabranim funkcijama.  

Na osnovu navedenog objektivno smatramo da najavljeni miting nikako ne može biti u korist demokratije i očuvanja interesa Republike Srpske nego isključivo u korist političkih partija i njihovih lidera, koji se bore za očuvanje svojih funkcija i svojih ličnih interesa koje su na tim funkcijama ostvarili", kaže se u saopštenju.

(BN)

Komentari / 77

Ostavite komentar
Name

Tu

24.10.2022 12:45

Svi vi koji niste za dodika, ste neprijatelji republike srpske

ODGOVORITE
Name

Re Tu

24.10.2022 14:44

Ni ti ne vjeruješ u svoj komentar, ali eto, malo bi da ušićariš...

Name

Re Tu

24.10.2022 14:47

Da li ti je sin dobio 3 000 000KM kredita ,a nije zaposlen ? Emti i takvi kao ti branite doticnog!

Name

DOK HOLIDEJ

24.10.2022 15:15

SVI KOJI SU ZA DODIKA SU NEPISMENI I IMAJU DIOPTRIJU MINUS 100 ČAST ONIMA KOJI MORAJU SILOM BITI ZA DODIKA TI SI TEŠKO OBOLEO KAD MISLIŠ DA SMO MI PROTIV RS.BOLEST JE UZNAPREDOVALA I NEMA TI LIJEKA DA SE NEPATIŠ BACI SE POD VOZ , TO TI SAVJETUJE BORAC PRVE KAT CJELI RAT U SPECIJALNIM JEDINICAMA I TI ĆEŠ MI REĆI DA SAM PROTIV RS.

Name

TU TU.... TI

24.10.2022 15:49

Kakva li je masa u tvojoj glavi umjesto mozga. Idi kod CRTE mozda on zna.

Name

Junak prve borbene

24.10.2022 18:38

DASMO MI NEKI LJUDI I DA IMAMO COJSTVA I JUNASTVA PA ODMA POSLIHE DODIK DA SE SKUPE SVI BORCI I RATNI VOJNI INVALUDI I SVI UCESNICI RATA PA NA MITING DA DOKAZEMO OVOM RATNOM MAFIJASU KO JE STVIRIO OVU DRZAVU A KO JE SADA RUSI I OMALOVAZAVA NAROD.ALI MALO NAS JE TAKVI..

Name

Re

24.10.2022 18:41

Treba borci da naprave jedan proteste sirom R .Srpske u svim gradovima da otvoreno dokazu Dodiku da je ovo nasa drzava i nas narod a ne njegova cacevina i narod naziva izdajnicima ,,,svercer ratni,, Ronhil.

Name

Re Tu

24.10.2022 19:15

Mijenjaj dilera.

Name

Borci

24.10.2022 12:52

Ostankom na vlasti ,zastitice sve sto je pokradeno, imace sud tuzilastvo i policiju pod komandom kao i dosada,jednom rijeci radice sta hoce,nemoze im niko nista

ODGOVORITE
Name

Banja Luka

24.10.2022 12:56

Js neću biti na mitingu.Da li sam ja izdajica?

ODGOVORITE
Name

Protiv lopova,uvijek

24.10.2022 15:59

Ma ovi koji dolaze su primorani a ima i zaluđenika u lopoluk Milokrada.

Name

Advokat

24.10.2022 13:01

I šta ćete uraditi tim povodom? Pričate istu priču više od 20 godina

ODGOVORITE
Name

Sagitarius

24.10.2022 13:02

Sve što su veterani naveli u ovom otvorenom pismu vlastima RS potpuno je taćno, i odražava trenutno stanje u RS!

ODGOVORITE
Name

Re

24.10.2022 16:00

Koji veterani??? Ovih 15ak ne predstavljaju sve nas.A i ne mogu jer smo očito na različitim stranama.

Name

Re re

24.10.2022 16:29

A da nam onda ti odgovoris na gore postavljena pitanja? Ili si toliko glup da ne znas odgovor ili je danasnji sendvic imao i salamu???

Name

11903

24.10.2022 18:09

Režim je od boračke organizacije napravio dobro organizovano društvo klimoglavaca i ništa više. Za pohvalit je stav veterana. Bilo bi interesantno da sutra na sektaškom skupu neko im zatraži vojne bukvice na pregled, pa da se vidi u kojim su ratnim jedinicama stvarali i branili RS?

Name

GRADSKI PARK

24.10.2022 13:03

JASNO GLASNO !STA SU UMISLILI OVI IZ VLADJUCE KOALICIJE DA IM JE OVO DJEDOVINA I DA MISLE DA RADE STA HOCE.ZAVRSICETE KO MILO.CRNA GORA JE TEKLA ,NE LPOVIMA I RATNIM PROFITERIMA. SUTRA CE POKAZATI DAN KO JE VJERA,KO NEVJERA,KO SE PRODAJE ZA SAKU SREBRENJAKA,DA BI ZASTITIO KRADJU NSRODNE VOLJE.

ODGOVORITE
Name

Da se zna

24.10.2022 13:04

1992 god, Branislav Borenovic, je navrsio 18 g i postao borac vojske RS, Dodik je tad imao 33 g, pitajte ga gdje tad bio, koje stvarao RS

ODGOVORITE
Name

Miki

24.10.2022 13:07

Sve je to tačno al de dokaži ovom glupom narodu.Sad sam gledao ljude po BL,daju izjave za njih je Dodik Bog Zatucan narod i tu nema pomoći..

ODGOVORITE
Name

Dr.

24.10.2022 15:53

Ima pomoci. Mnogo nas je vise od SEKTE. Nedostaje pravi lider da nas pokrene.

Name

Vanzemaljac

24.10.2022 16:02

A šta dočekašmo da nam ratna jajara i švercer drži predavanje o patriotizmu.E Srbi moji zatucani samo se borite za Miline pokradene milijarde.Bog vam nedao,jeste zatucani i glupi.

Name

Da se zna!

24.10.2022 13:12

Satrapi i uvlakači Dodikovi pročitajte ovo od do! Za vas ološi ljudski patriotizam je samo pjevati pod šatorom zajedno sa Zmajem od Šipova i busati se u vasa crvena prsa da ste veliki Srbi! Stidite li se ovih ljudi? Nazivati izdajnicima borce koji su svojim znojem i krvlju natopili Republiku Srpsku po kojoj danas hodate, to moze samo dezerter i dezerterskki šljam!

ODGOVORITE
Name

VRS-RVI

24.10.2022 14:04

Sve patriotske boracke organizacije ovo treba da potpisu i podjele u javnost, posebno na rtrs, koja je naj odgovornija za podjelu Srpskog naroda!! Ali on je napravio “fiktivne” mnoge boracke organizacije kao i fiktivne stranke koje iza sebe nemaju 20 glasaca, da bi njega cuvali i da bi razjesinio borce VRS!!! Narode osvjesti se nedaj da nas zavadja, neko ko nema dana ucesca rata u prvoj liniji, neko ko hrvata u vladi RS, daa mu i hrvatska moze pozavidjeti, a pitaj te ko je Srbin u vladi NDH, Jadna je stranka i NSRS ciji je podpredsjednik Denis Sulic!!!

Name

Lukas

24.10.2022 15:34

Svaka cast, najbolji komentar. Samo je problem u tome sto nece biti procitan od kriminalaca i ološa kome je upucena ova poruka.

Name

Luka

25.10.2022 11:40

Potpisujem, svaka čast, konačno jedan realan komentar. Ne treba biti previše pametan, ko dođe na miting ili je prisiljen jer radi u institucijama ili je dio krimminalne, izdajničke i antiljudske hobotnice koja ponižava narod i uništva RS. Tako to rade potomci konvertita koju verno služe ustaškoj hrvatskoj tvorevini koju neki doživljavaju, kao svoju domovinu jer isključico rade za njene interese.

Name

Dobrila

24.10.2022 13:14

Tacno ratni profiteri i dezerteri sad najbolje zive

ODGOVORITE
Name

BoracRS

24.10.2022 13:16

Kako vam nije jasno da pored članova sekte na sutrašnjem takozvanom mitingu obavezni su prisustvovati svi tužiocu i sudije u protivnom će ostati bez posla

ODGOVORITE
Name

VRS

24.10.2022 13:19

Ovo bi trebalo da slijede i sve druge boračke organizacije. Ali kako će, kada su mnogi izabrani partijskim podrškama. Šta je sa boračkim regionalnim organizacijama. Više će "boraca" biti sjutra na podršci Izborne kradje nego bi bilo da je protest za bolji položaj boraca.

ODGOVORITE
Name

Re VRS

24.10.2022 17:06

Bravo, upravo tako, i to na čelu sa Vukotićem. Mi smo genijalni. Haha

Name

Da

24.10.2022 13:20

Sve tačno i upućeno na pravu adresu , ali bandit na koga se ovo odnosi ne obazire se niti na tekstove , jer je nepismen , niti na one koji su to pisali . Njega isključivo interesuju naše pare i ako se ima šta oteti od naroda . On samo poznaje zakon sile , kako sa njegove strane , tako i prema njemu . Samo oštro , a nikako traljavo i blago , ako traži silu , treba mu i pokazati silu . Nikada i nije trebao doći u poziciju da on predstavlja Srpski narod . Srpski narod , naravno i logično je da treba da predstavlja Srbin , a on to nikako nije , pogotovo ona njegova učiteljica , odnosno pejina unuka . Puna podrška za veterane .

ODGOVORITE
Name

pitanje

24.10.2022 13:23

A ko je hrvatski agent SOA ?????????????

ODGOVORITE
Name

Gordana

24.10.2022 13:31

Dobro je da se budite ,toliko čekati da se borci jave!Podrška uvijek!

ODGOVORITE
Name

Jelena

24.10.2022 13:32

Velika podrška i poštovanje za prave borce a ne one što se klanjaju i ulizuju vlasti radi svog interesa.

ODGOVORITE
Name

Branko

24.10.2022 13:33

Došlo je vrijeme da se odvoji žito od kukolja,namnožilo se neradnika i lopova i previše. Žalosno je što su i borce razdijelili i posvađali a oni kradu i pljačkaju. Nemaju ni stida ni srama.

ODGOVORITE
Name

TOLJAGA

24.10.2022 13:33

Ko god dodje sutra je lopov i izdajnik.

ODGOVORITE
Name

Rade Mrdja

24.10.2022 13:33

Trebaju borci da naprave miting i da se svi slože da izađu zajedno!A nažalost i njih je podjelio!Zato jadni nemaju nikakvo primanje!Šta je 87 km boračkog dodatka?

ODGOVORITE
Name

Jovanka

24.10.2022 13:34

Svaka cast borcima takoje zivi i zdravi bili❤❤❤❤❤❤❤❤

ODGOVORITE
Name

Danijela

24.10.2022 13:35

Ovo je normalna i ocekivajuca reakcija , tj ovo je jedina moguca opcija, ljudi zele zivjeti svoj zivot, bar ono sto je ostalo od njega !

ODGOVORITE
Name

Ugar

24.10.2022 13:36

Jadni ste srbi sad ste to skontali ustvari niste još

ODGOVORITE
Name

MilannDragičević

24.10.2022 13:36

Ljudi goni te lažova i smutnicu sada laže kako će on napraviti izbornu komisiju Republike Srpske vi znate da je to nemoguće dok je ovakvo stanje u BiH on može da sruši Srpsku sa svojim ludim ponašanjem . Vi znate da bi neka država imala svoju Rik ne CIK. Nego Rik kao što ima Srbija Hrvatska Crna Gora i td mora biti samostalna nezavisna država među narodno priznata da ima Republičku izbornu komisiju Rik. Ane CIK. Ljudi on sve laže gdje mu je vojska lažov jedan on treba da ide za dobrobit Srpske. V.P. borcima.

ODGOVORITE
Name

Gordana

24.10.2022 13:37

Dobro je da se budite ,toliko čekati da se borci jave!Podrška uvijek!

ODGOVORITE
Name

Milan

24.10.2022 13:37

Nemoj te da vas laže u svom interesu vidite koliko imate primanje sram ga bilo a on ima vile po Srbiji i Rusiji njegova dijeca žive kao lordovi a kako vaš žive bolje da šuti i da ne spominje borce to mu je bolje ja mislim.

ODGOVORITE
Name

Zdravko Janković

24.10.2022 13:38

Papak, treba ga protjerati iz Ugljevika!

ODGOVORITE
Name

Petar

24.10.2022 13:38

PARE...JARE

ODGOVORITE
Name

Luka

24.10.2022 13:38

Sa Micom ..odee i perić.

ODGOVORITE
Name

Ja

24.10.2022 13:39

Ja sam borac a on je izdajnik, profiter, seoska varalica. Kupljene diplome i radna mjesta doci ce glave Republiku Srpsku !

ODGOVORITE
Name

Tomo

24.10.2022 13:39

To treba pljuvat na svkom ćosku!

ODGOVORITE
Name

Boro

24.10.2022 13:40

Papak ugljevički!

ODGOVORITE
Name

Gogi

24.10.2022 13:40

Smrad nad smradovima

ODGOVORITE
Name

Sreten

24.10.2022 13:41

Prodao se da bi se izvukao iz kriminala, a ne zna da ko sa đavolom tikve sadi o glavu mu se obiju...nedao Bog nikom.

ODGOVORITE
Name

Miki

24.10.2022 13:49

Bravo, pravo pitanje.

Name

Vedran

24.10.2022 13:41

Daj Bože da na dobro izađe.

ODGOVORITE
Name

Samo...

24.10.2022 13:50

Priznaje Banjalučkog veterana...i on mu služi da uzbudi vojnike...

ODGOVORITE
Name

40 Britanskih obaveštajaca

24.10.2022 13:52

Sve je istina, običan šarlatan i strani plaćenik!

ODGOVORITE
Name

Ivan

24.10.2022 13:52

Mile odlazi Bog je uz narod, pao je tvoj brat Bakir, pao je Milo pada i tvoja vlast, cim se Cik oglasi da se izbori ponavljaju.

ODGOVORITE
Name

Borci

24.10.2022 14:21

Na trg ispred Boske, jasno i glasno RS je stvorena pod okriljem SDS mi borci nedamo otadzbinu

Name

Sin poginulog borca

24.10.2022 14:30

Nase patnje,tugu,i bol nosicemo dok smo zivi. Da nepricam kako smo kroz zivot bez oca,propatili,gladni,ponizavani od drugih,itd.... Porucujem svom narodu,brzo se dizu djeca poginulih boraca,da nedaju lopovima vise,da gaze i oceve grobove,da zivimo od kredita,itd... Samo hocemo casne politicare,a ne ovo sta se desava,tuga. Moj heroj ,otac,je sa svojih 26 god.dao zivot za ovu drzavu,prema njemu,i svim poginulim,ranjenim,majkama i sestrama,mi smo duzni da ustanemo svi,protiv kriminala,pretnje narodu,nebitno koje nacije,svi smo isti,i svi propatili. Nedamo,i nece nas vise politicari ,koji proda sve casne i postene ljude,tjerati u propast. Narode,opametite se,razmislite za sutra,tj.miting. Ako zelite dobro svom djetetu,neide se na miting. ??️

Name

@Borci

24.10.2022 14:30

Ne, Republika Srpska je stvorena pod okriljem naroda, a SNSD je stvoren pod okriljem SDS-a

Name

Rada

24.10.2022 13:55

Dodik se hvali srpstvom gdje bio kad se ginulo za RS lako je sad pokrast borce radnike penzionere lako je bilo biti dezerter a sad se busat u prsa nazivajuć sebe velikim borcima srpskim. Tu gnjidu od čovjeka treba usranom motkom potjerat iz fotelje .Sramota za srpski narod i RS neka ga slave kriminalci i lopovi poštenom narodu on ne treba.

ODGOVORITE
Name

Stole

24.10.2022 13:58

Svaka vam cast braco

ODGOVORITE
Name

BB

24.10.2022 14:03

I sutrasnji skup SNSD-a, ce da prenosi Javni servis RTRS-a. Cisti kriminal.

ODGOVORITE
Name

Rodoljub

24.10.2022 14:13

Dok ste vi krvlju stvarali Republiku Srpsku, on je kupovao vile po Dedinju,djecu obogatio i vukao vas za nos.Davno ste se trebali pobuniti i protjerati zlotvora !!!

ODGOVORITE
Name

Neki tamo, ne znaš ga ti

24.10.2022 14:35

Ma, opušteno boračka populacijo. General brigadir Mile DodiG će vas primiti pod svoju komandu, u svoj stožer. No sikiriki!

ODGOVORITE
Name

Prvo

24.10.2022 15:48

Da se Vukotić složi s tim.

Name

tragac

24.10.2022 14:53

Bit će uzbudljivo veče. Ko će koga.

ODGOVORITE
Name

goga

24.10.2022 15:02

Vise su i ovi borci dosadili i Bogu i narodu, samo kmece i nesto traze a ima ih stotinu udruzenja .

ODGOVORITE
Name

Bjeg

24.10.2022 15:14

Vi ne shvatate dodik je na kraju rata oslobodio srpsku nato tenkom

ODGOVORITE
Name

MESOILIMRVICE

24.10.2022 15:16

Sutra je vidovdan , i ko stane pred lopova i u dve rijeci okrene miting u kontramiting bice heroj. Bori se ili robuj.

ODGOVORITE
Name

HANDRKAC

24.10.2022 15:52

Hoce li policija zaustavljati autobuse

ODGOVORITE
Name

Lija

24.10.2022 15:54

Ucesnik sam rata od prvog do zadnjeg dana. Nikada se nisam kategorisao kao borac niti mi treba boracki dodatak. Kad je sverc i kriminal u pitanju toga je bilo i u vrijeme dok je srpska mladost ginula. U svemu je prednjacila firma centreks sa sjedistem u hotelu "Panorama" u Palama. Zna se vrlo dobro ko je bio umijesan u sverc alkohola, cigareta i municije, cak i sa neprijateljskom stranom i ko se dobro obogatio od toga pa danas uziva u Palama poslujuci u ugostiteljskim objektima, fitnes klubovima itd. I godinama se o tome cutalo i danas cuti Danas su ti ratni profiteri lokalni investitori na Jahorini na kojoj grade apartmane i ugostiteljske objekte. Ko je vladao u to vrijeme dobro se zna?

ODGOVORITE
Name

zoka

24.10.2022 15:57

Ako ce Gorica odrzat govor, dolazim

ODGOVORITE
Name

Peki

24.10.2022 16:26

Sram te bilo burle ustaso.nusta ti nije sveto

ODGOVORITE
Name

Haha

24.10.2022 16:36

A šta bi ovo trebalo da znači? Ima nas koji ne pripadamo ni jednoj političkoj opciji, vjerovatno će mo mi biti najveći neprijatelji RS, a možda smo časniji i pošteniji ljudi od mnogih onih koji su stranački opredjeljeni i mi smo dio glasačkog tijela RS. Oni koji su na vlasti trebali bi podjednako da brinu o svim građanima RS bez obzira na stranačku pripadnost i vjeroispovijest, ali eto izgleda da nije tako. Očigledno je da smo mi kao narod duboko potonuli u političko blato. Pozdrav časnim i poštenim građanima.

ODGOVORITE
Name

Ambasador

24.10.2022 16:42

Nije on nosio već razvozio cigare i naftu. I tada vas je pljačkao i danas vas još više pljačka a vi se u njega kunete kad god kaže da je Bosna i Hercegovina neodrživa i treba je ugasiti

ODGOVORITE
Name

Goran

24.10.2022 17:15

Milanovic mu je savjetnik kako da unisti sve.

ODGOVORITE
Name

Ribiri

24.10.2022 23:56

Tuga I zalost bahatost ga je kostala vredjao je borce ponizavao I porodice poginulih boraca prijemom Milanovica. Vredjao je I dijasporu ruznim rjecima.

ODGOVORITE
Name

BOB ROCK

25.10.2022 06:59

NEKO, ma hiljade

ODGOVORITE