Nedeljko Bajić- Tajno se vjenčao, tajno se razveo

Pjevač Nedeljko Bajić Baja svoj privatni život drži daleko od radoznalih pogleda javnosti. Ipak, javnosti je poznato da se od 2013. godine zabavljao sa ljepoticom iz svog spota za pjesmu "Mokra do kože". Devetnaest godina mlađa Ivana Baji je podarila dvoje djece u braku koji je trajao pet godina, sina Marka i kćerku Milicu.

Zabava 28.09.2022 | 15:43
Nedeljko Bajić- Tajno se vjenčao, tajno se razveo

Kako su kasnije mediji saznali supruga Nedeljka Bajića Baje i pjevač su prije četiri godine stavili tačku na svoj brak, ali su zbog djece zadržali korektan odnos.

Ipak, pjevač, koji svoj život nikada nije javno eksponirao i ove navode tada nije potvrdio.

Kako je neko vrijeme bio odsutan sa estradnog neba, Baja je priznao zašto je to tako.

- Nije me bilo dugo, možda i predugo, ali spremam novi album, tu sam. Nadam se da će i sa ovim pozitivnim vremenom biti dobre muzike i da će biti sve kako treba, ja sam već zadovoljan. Moje prošle pjesmu jesu hit kako vi kažete, ali one su slika onog vremena, sad moramo ući u novo vrijeme. Ja sam čovjek koji se studiozno bavi muzikom i smatram da je ono što radim pošteno i to svakodnevno dolazi do izražaja - rekao je pjevač nedavno.

(Kurir) 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Pero

28.09.2022 14:58

Budala teska koga to onteresuje

ODGOVORITE
Name

DUO.MANJAČA.BAJA+V.BAJAJA.

28.09.2022 16:03

ETO, BAJA, VREMENA SE MJENJAJU, BIO SI SLAVNÍ RIKAJUČI--PARDON PJEVAJUČI ZAJEDNO U DUETU SA VELIKIM BAJAJOM DODIGGOM, ZABAVLJAJUČI PJANI NÁROD, VAŠE PRISTALICE KUPITI ZA SENDVIČ I FLAŠU PIVA ALI ZA NJIHOVE PÁRE POD ŠATOROM NA. MANJAČI. ALI ETO NEMÁ VAS ALI NADAM SE NI ČUVENOG DUETA BAJA+V. BAJAJA DODIGG JER TI PARTAKA, 2.10.NA IZBORIMA ŠALJEMO U PROŠLOST, TO JEST SMETLJIŠTE, BOLJE ŘEČI SIGURAN ZATVOR..

ODGOVORITE
Name

Re duo

28.09.2022 17:05

Koga ćeš ti tako nepismen poslati bilo gdje? Sjedi i ne mantraj gluposti!

Name

Ja

28.09.2022 18:46

Puko.

Name

BOB ROCK

28.09.2022 17:18

Šta lupate ovo nije ono g... što je bio knindža u N. Sadu, ovaj čovek je onaj drugi Baja, Nedeljko on je dobar pevač,kulturan,jedan od rijetkih skromnih tih narkomana i kurvi i budala

ODGOVORITE