Kako se Milanoviću gade Srbi, a ne gadi gozba kod Dodika?

Interesnom prijateljstvu Dodika i Milanovića očito ništa nije sveto....

Republika Srpska 25.09.2022 | 10:45
Kako se Milanoviću gade Srbi, a ne gadi gozba kod Dodika?

„Milanović je rekao da mu se gade Srbi, a ja pitam da li mu se gadi da nakon proslave operacije Maestral tri sata banči sa Miloradom Dodikom?! Dodika moramo pitati zašto je dozvolio da jedan takav srbomrzac bude gost kod njega na njegovom privatnom imanju? To je neprihvatljivo i moraće da to objasni našoj javnosti", poručio je kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH, Mirko Šarović, reagujući j na uvredljive izjave predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića.

Sada je između ostalog potpuno jasno i zašto Dodik nikada nije dozvolio da se na dnevni red Predsjedništva BiH stavi tužba Mrkonjić Grada protiv Hrvatske, za strašne ratne zločine nad civilima i ogromnu materijalnu štetu nanesenu ovom gradu. Interesnom prijateljstvu Dodika I Milanovića očito ništa nije sveto.

Posebna je priča vrijeđanje Srbije i njenog predsjednika od strane Milanovića, ali on treba da zna da ni na koji način ne može spriječiti Srbiju da uđe u EU, ne može spriječiti ni napredak BiH i Republike Srpske, a on neka tjera svoje. Mi znamo jasno svoj put" poručio je Šarović.

(BN)

Komentari / 13

Ostavite komentar
Name

Konspiracija

25.09.2022 09:15

Kako se Milanoviću gade Srbi, a ne gadi gozba kod Dodika? ______________ Milanović : Ta priča s ubijenom SRPSKOM djecom mi je postala >>nepodnošljivo gadljiva<<. Kao neko je išao ubijati srpsku djecu, baš iz aviona je išao gađati srpsku djecu. Trinaestoro srpskih civila, od kojih šestoro dece, poginulo je u dva dana, u izbegličkoj koloni koja je već napustila Hrvatsku i prešla na teritoriju BiH,

ODGOVORITE
Name

ReKons,,

25.09.2022 11:03

Nisu Hrvati imali nikakvo pravo da gadjaju izbjeglicku kolonu na nasim prostorima i treba da odgovaraju

Name

Nenad

25.09.2022 17:52

Rat je zavrsen i Hrvati su napravili drzavu koju zasluzuju. Slobodnu i uredjenu i neka ih Bog cuva mi smo izabrali Dodika koji nas unistava i mi ce mo iz Republike Srpske bjezati od ovog rezima u Hrvatsku. Ako dodju promjene i za godinu dana ne uredite drzavu mislim entitet i nas narod ne bude slobodan vi ce te biti saucesnici u tome zlu. Ovo sto Dodik radi, a vi ako nastavite ce se zvati Genocid nad Srpskim narodom.

Name

Ratko

25.09.2022 09:17

Zato sto su fukate a ovaj naš krošnjo je još i psihopata sa potvrdom i to pokazuje iz dana u dan! Na dan srpskog pogroma ga zove na festu!Nema oprosta do groba Milorada!

ODGOVORITE
Name

Re Ratko

25.09.2022 14:20

Narod je psihopata , koji ga bira sve ove godine . Prodaje svoj glas , za par maraka i to istih onih maraka , koje su od njega uzete . Nema više vremena za gubljenje , probajmo sa jelenom i Mirkom , dajmo im šansu i priliku da nešto urade za ovaj narod , da svima bude bolje .!

Name

nn

25.09.2022 09:22

Prezivece Srpski narod..navikli smo mi na sve i znamo sta je zivot!

ODGOVORITE
Name

Luka

25.09.2022 10:21

Oterati bagru u prošlost! Idemo Šaroviću sa zdravom politikom prosperitet i napretka!

ODGOVORITE
Name

Djurica

25.09.2022 10:38

Svi na izbore. Dosta je Baje kriminalca i izdajnika. Rezim mora pasti, narode. Baja nas u glavu handri i ceka da glasamo za njega i njegovu sektu. Ako sad narod pogrijesi, popravnog nema. Baja,narodni neprijatelj, mora u zatvor a ne u fotelju...

ODGOVORITE
Name

Krle

25.09.2022 12:00

Pa Dodik je njihov za dom spremni čovjek...

ODGOVORITE
Name

Don Pablo

25.09.2022 12:10

Je rekao,"ko nije sa nama,on je protiv nas"..tako zbore i ovi nasi dezerteri,sto sebe zovu patriotama

ODGOVORITE
Name

Ja

25.09.2022 14:35

Bog druže dodik ovde Milovanović a za kaj ti ne reces tim srbima da je u jasenovcu stradalo nekih 5 tisuća od čega je više od pola umrlo od tifusa ostali izvršili samoubistvo jer nisu htjeli radit u logoru ne mi bi ti to debelo platil tak bih skinuli ljagu sa hrvatskog pucanstva ne za nekakav genocid kaj se nekad davno dogodil ne imao bih puno novaca ne i mogao si kod nas dobit azil ne da te ti tamo srbi nebi obesio ne sa poštovanjem drug dodik tvoj verni prijatelj ne milovanovic

Name

Rea!ista

25.09.2022 12:26

Pa Baja je više hrvat nego srbin.

ODGOVORITE
Name

ćorak

26.09.2022 07:34

Šta ste digli frku pa Milanovićje bio kod svoga

ODGOVORITE