„Humanitarni tiket u podne“ usrećio još tri udruženja

Donacije iz Mozzarta stigle u Nevesinje, Banjaluku i Vukosavlje 

Republika Srpska 15.09.2022 | 17:12
„Humanitarni tiket u podne“ usrećio još tri udruženja

Kompanija Mozzart nastavlja da pomaže brojnim udruženjima i organizacijama kroz tradicionalnu akciju “Humanitarni tiket u podne”. Regionalni lider u priređivanju igara na sreću donira ulog, poznate ličnosti su u ulozi plemenitih kladilaca, a iznose osvojene na dobitnim tiketima zajednički usmjeravaju u humanitarne svrhe. 

Tako su nedavno uputili donacije na još tri adrese u Srpskoj. „Humanitarni tiket“ obradovao je članove Udruženja za djecu i omladinu sa posebnim potrebama "Moja nada" iz Nevesinja. Dobitak je stigao i Centru za edukaciju "Tvoja riječ" u Banjaluci, a donacijom su usrećili i Udruženje roditelja djece i omladine ometene u razvoju i lica sa invaliditetom "Pruži mi ruku" iz Vukosavlja.

U svim ovim udruženjima od srca su se zahvalili Mozzartu i poznatim kladiocima koji su im donijeli sreću.

Za Nevesinjce je tipovao mladi glumac Dragan Dragi Petrović. Tim plemenitim činom, zajedno sa Mozzartom, pomogao je djeci i omladini sa posebnim potrebama iz ove opštine.

Za članove banjalučkog Centra za edukaciju „Tvoja riječ“ tiket je sastavio šampion u streljaštvu Damir Mikec, a donacija je usmjerena u nastavak njihovih aktivnosti.

Sreću djeci i omladini sa smetnjama u razvoju, te licima sa invaliditetom iz Vukosavlja donio je Dušan Čeganjac, svjetski šampion u sviranju klasične i estradne harmonike. Osvojeni iznos članovima Udruženja „Pruži mi ruku“ dobro je došao za njihove osnovne potrebe. 
Kroz tradicionalnu akciju “Humanitarni tiket u podne” tokom ove godine Mozzart je uputio pomoć na više od 25 adresa, a timska igra na humanost se nastavlja. 

(BN) 

Komentari / 0

Ostavite komentar