Narod daje veliku podršku Šaroviću i Jeleni Trivić

- Građanima Višegrada je Šarović poručio da energetski sektor, koji je stub razvoja opštine, u budućnosti neće biti u funkciji samo jedne političke partije i njihove stranačke vojske...Jelena Trivić, kandidat za predsjednika Republike Srpske, kazala da joj je čast što ima ogromnu podršku naroda u Srpskoj, ali i velika obaveza prema cijeloj Republici Srpskoj. Trivićeva je rekla da ona i Šarović zajedno sa narodom idu u pobjedu.   

Republika Srpska 13.09.2022 | 21:04
Narod daje veliku podršku Šaroviću i Jeleni Trivić

Кandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH Mirko Šarović, izjavio je večeras na predizbornoj tribini u Višegradu da su građani ove opštine nedavno imali izjašnjavanje na kojima je pobijedila opozicija, te da očekuje da će isto tako pobijediti i drugog oktobra.

Građanima Višegrada je poručio da energetski sektor, koji je stub razvoja opštine, u budućnosti neće biti u funkciji samo jedne političke partije i njihove stranačke vojske.

„To neće važiti samo za Višegrad, već u cijeloj Republici Srpskoj. Oni koji su zloupotrebljavali resurse odgovaraće za ono što su činili, a dobra Republike Srpske biće dostupni svima, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadaju. To je pravedno, to je ispravno, za to se borimo i time gradimo bolju Republiku Srpsku“ rekao je Šarović.

Jelena Trivić, kandidat za Predsjednika Republike Srpske, poručila je da su prijeko potrebni mir i stabilnost, a ne učestvovanje u političkim predstavama koje ne donose ništa kvalitetu života građana.

„Naša ključna obećanja su to da će nova Vlada pobijediti korupciju, a to znači da će biti više novca u budžetu za investicije, više za zdravstvo, više novca za borce kojima se moramo odužiti za to što su se izborili za Republiku Srpsku, našu najveću pobjedu. Na istoku Republike Srpske ćemo se posvetiti povezivanju brzom saobraćajnicom od Bijeljine do Trebinja, jer je dobra saobraćajna infrastruktura osnov za razvoj privrede“ izjavila je Trivićeva.

- Sloboda je preduslov za jedno napredno i uspješno društvo, a Višegrad je primjer mjesta koje treba osloboditi, rekao je Vukota Govedarica, nosilac liste SDS za Narodnu skupštinu u izbornoj jedinici 8. On je pojasnio da su građani na referendumu opozvali načelnika u junu, ali da ta odluka još nije sprovedena.

„U prvi danima Vlade Republike Srpske koja će osloboditi institucije koje su u potpunosti zarobljene, biće oslobođen Višegrad jer ćemo istrajati na volji građana koji su opozvali načelnika Đurevića. Ta nova Vlada će znati kako da stručno upravlja Srpskom i da krene u njenu obnovu, a to je i put obnove Višegrada“ rekao je Govedarica.

Više podrške nerazvijenim opština 

Program Srpske demokratske stranke je koncipirao prijedloge koji su usmjereni na nerazvijene i izrazito nerazvijene opštine, rekao je večeras u Rogatici Mirko Šarović, kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH.

„Mi smatramo da one trebaju da dobiju više para iz budžeta, kako bi mogle da zadovolje svoje potrebe. Кada budemo u prilici da realizujemo taj program, sigurno će biti bolje opštinama poput Rogatice i svi onim koje spadaju u ove kategorije“ izjavio je Šarović. 

Sve one opštine koje se nalaze u slivu Drine trebaju imati veće benefite od energetskog sektora nego što su to imale do sada, kao i da svoj razvoj grade na povezivanju sa Srbijom, poručio je Šarović.  

„Rogatici je od infrastrukturnih projekata potrebna izgradnja obilaznice i to će dobiti. Takođe, ovaj grad je u projektu izgradnje autoputa Istočno Sarajevo – Beograd, tako da će sigurno imati značajne benefite od nove strukture vlasti koja će se formirati nakon ovih izbra“.  

Jelena Trivić, kandidat za predsjednika Republike Srpske kazala da joj je čast što ima ogromnu podršku naroda u Srpskoj, ali i velika obaveza prema cijeloj Republici Srpskoj. Trivićeva je rekla da ona i Šarović zajedno sa narodom idu u pobjedu.   

(BN)

(BN) 

Komentari / 19

Ostavite komentar
Name

Вишеград

13.09.2022 19:33

Багра запошљава по треће и четврто из куће на електрану,а незапошљава никога гдје не ради нико,а ни дјецу палих бораца.Даће бог да 2.октобра пибједе Мирко и Јелена и да правда стигне и до обичних грађана,а не да нам правду дјеле један полушвабо,широкобријежанин и цијепач карата у биоскопу.

ODGOVORITE
Name

Srbi RS

13.09.2022 20:01

Učlanis se u snsd I Dodiku posaljes spisak tih sto kazes zaposlenim 3 I 4 itd iz jedne kuce a izvadis spisak sa biroa znaci da imas sve dokaze I bio sav problem rjesen pomogao bi tim sto cekaju posao I niko neradi iz kuce a taj koji je krsio pravila I uzimao pare za radno mjesto bi bio izbačen

Name

Uhh

13.09.2022 20:09

Gotovi su! Narod se vise ne boji lopova i kriminalaca.

Name

Dana

13.09.2022 20:39

Zato došlama pravdu dijeli predsednik skupštine. Došle od takvih ste pobegli zato pamet u glavu.

Name

glas amerike

13.09.2022 21:17

I Milorad Dodik, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine dobijali su tajne novčane iznose od Ruske Federacije u okviru napora Moskve da stekne uticaj u inostranstvu, saopštio je izvor iz američke administracije, koji je upoznat sa konkretnim slučajem, preosi Glas Amerike. Glas Amerike Izvor Izvor iz administracije, međutim, nije objelodanio tačne iznose izdvojene za Dodika i Demokratski front. “Obavještajna zajednica je zabilježila povećanje te aktivnosti 2014. godine do danas. Među primjerima koji su izneseni, u Bosni, prije izbora 2018. godine, Konstantin Malofejev tajno je pomagao finansiranje predjsedničke kampanje Milorada Dodika. Taj primjer pokazuje da Rusija nije ispunila obećanje da ulaže u ekonomski razvoj Republike Srpske, već je umjesto toga omogućavala korupciju vladajuće stranke i stvorila nejednake uslove za opozicione stranke”, naveo je izvor iz administracije. "Dijeljenjem ovih informacija, želimo da omogućimo više od 100 vlada da preduzmu nezavisnu akciju protiv ove pijretnje koja podriva njihovu demokratiju. Očekujemo da nam zemlje, koje smo obavijestili, daju svoje informacije o ruskom tajnom političkom finansiranju, što će onda povećati naše razumijevanje ove prijetnje", zaključio je američki zvaničnik, uz ocjenu da je riječ o globalnom fenomenu za koji je potreban koordinisani odgovor.

Name

Tadija za glas amerike

14.09.2022 11:18

Prvo se raspitajte ko je Konstantin Malofejev pa onda pišite o njemu, tako da Rusija nema ništa sa njegovim ulaganjima.

Name

BO

13.09.2022 19:56

Mirko je bio najbolji ministar. Nije mu zeljka do clanaka, ne moze ni za prevodioca

ODGOVORITE
Name

Kazanica snsd

13.09.2022 20:19

Daće Bog da zaživi pravna država.

ODGOVORITE
Name

Maja

13.09.2022 20:23

Treba mlade zapošljavali ali ne treba da se čudite koga sve zapošljavaju na HE Ko vodi ovu ozbiljnu firmu Na prste jedne ruke çe te izbrojiti ljude sa državnih fakultetaOPISMENI ih Miladin i Mima SRETNO

ODGOVORITE
Name

Šćepan

13.09.2022 20:26

U Visegradu u HE u zadnjem primanju naravno bez konkursa lopovski crveni antinarodni režim primio 60 radnika sve konobari, učitelji, agronomi, trgovci...niko elektro struke. Režim cuva nesposobnog neobrazovanog direktora i smijenjrnog nacelnika sa psihopatom od 2.m koji bi da udje u NSRS. Ovdje posla za tuzilastvo ima mnogo. Ako bi lopovi ostali i dalje na vlasti istok Srpske bi bio mrtav do kraja 2023.g.

ODGOVORITE
Name

Mira

13.09.2022 20:32

Načelnik nije po opozvan, meni stvarno dosadilo da vam to dokazuje. Vrijeđanja vam je kao i na skupštinama vrhunsko

ODGOVORITE
Name

Re

13.09.2022 21:03

Miro ne se*i vise. Narod je kazao da nece lopova vise. To sto vi sektasi menjate zakon,moze jos par dana. Gotovi ste!!!

Name

Željko

13.09.2022 20:46

Je li ovo komplet opozicija sa sve Ujedinjeno Srpskom i sa Narodom i pravdom bila na tribini.

ODGOVORITE
Name

ROGATIČANIN

13.09.2022 20:46

Toooo, Mirkoooo, diko naša!

ODGOVORITE
Name

Хахахахихихихохохо

13.09.2022 21:05

Ова мира постсје смијешна.Па и ђуревићу је јасно да га је рик својим нечасним пиступком оставио привремено на власти,а теби миро није јасно.Твоје коментаре ћу занемарити.

ODGOVORITE
Name

Prijedorcanin M.

13.09.2022 21:27

U Višegradu nema slobode od 1946g.vidim da sloboda dolazi 2 oktobra zato junaci olovku u ruke i glasajmo za opoziciju da skinemo komitetlije i sami sebe oslobodimo.

Name

Ре миро

13.09.2022 21:10

Питај људе из општине,шта су доживљавали и преживљавали вријеђања и малтретирања од твог обожаваног ђуревића.Подршка свима који су вчр дједили на бини дома културе.

ODGOVORITE
Name

Uzas

13.09.2022 21:11

Od ove kasabe je i Bog digao ruke. Stvarmo ako ne pokazete malo pameti 2.okt i date podrusku ovim sto su vas dokrajcili niste ni zasluzili bolje.

ODGOVORITE
Name

Хахаха срби из РС

13.09.2022 21:25

100% би било тако.Па они су из снсд добили директиву од додика да запошљавају само из снсд.А ја никад за никад у ту странку нећу крочити низашта на свијету.Савјет твој не вриједи.

ODGOVORITE