Za slavu grada na stadionu koncert Zdravka Čolića

„Tradicionalno, Pantelinski dani su višednevna manifestacija sa obogaćenim sadržajem ove godine, a ono čime se posebno ponosimo jeste da, nakon skoro 15 godina, u naš Grad dolazi najveća muzička zvijezda regiona Zdravko Čolić. Imaćemo tu čast da zajedno sa našim sugrađanima 6. avgusta na gradskom stadionu uživamo u njegovim pjesmama, koje su obilježile odrastanje mnogih generacija“, istakao je Petrović

Republika Srpska 28.07.2022 | 18:27
Za slavu grada na stadionu koncert Zdravka Čolića

Povodom obilježavanja slave grada Bijeljina – Svetog Pantelejmona,  9. avgusta, gradonačelnik Ljubiša Petrović s ponosom je istakao da se Bijeljina može pohvaliti bogatim programom, kojim će biti obilježena ovogodišnja proslava.

„Tradicionalno, Pantelinski dani su višednevna manifestacija sa obogaćenim sadržajem ove godine, a ono čime se posebno ponosimo jeste da, nakon skoro 15 godina, u naš grad dolazi najveća muzička zvijezda regiona Zdravko Čolić. Imaćemo tu čast da zajedno sa našim sugrađanima 6. avgusta na gradskom stadionu uživamo u njegovim pjesmama, koje su obilježile odrastanje mnogih generacija“, istakao je Petrović i dodao da se na koncertu  očekuje prisustvo  desetina hiljada ljudi iz Semberije, okruženja i regiona.

On je ukazao da ovaj veliki muzički događaj donosi višestruku korist za Bijeljinu, prije svega u pogledu promocije Grada, pozitivnog uticaja na ugostiteljske i trgovačke objekte, a ujedno je i prilika da predstavimo ono najbolje što imamo.

„Radeći na svim turističkim potencijalima, moramo učiniti da grad Bijeljina zauzme značajno mjesto na turističkoj mapi,  ne samo u Republici Srpskoj, BiH,  nego i u regionu“, kazao je Petrović.

Prema gradonačelnikovim riječima, grad Bijeljina će otkupiti određeni broj karata za koncert, i po principu humanosti, podijeliti ga društveno osjetljivim kategorijama, kao i najboljim učenicima, koji su svojim zalaganjem pokazali najbolje rezultate.
 
„Osim koncerta Zdravka Čolića očekuju  nas i nastupi lokalnih bendova, a od gostiju tu je i Pavlina Radovanović, djevojčica anđeoskog glasa sa našeg Кosova i Metohije, zatim Branka Zečević i Кosovski božuri, čiji glasovi će doprinijeti da dodatno produhove naše sugrađane“, najavio je prvi čovjek Bijeljine.

Jedna od novina ove godine jeste da će slavski kolač biti slomljen zajedno sa učenicima generacija i episkopom zvorničko-tuzlanskim Fotijem, čime će,kako je rekao Petrović, biti poslata  drugačija poruka  da mislimo na naše najmlađe i najbolje učenike.

Na Dan Svetog Pantelejmona, u popodnevnim časovima,  gradskim ulicama proći će litija.

„Iskoristio bih priliku da pozovem što veći broj sugrađana da se pridruže litiji i da na taj način pošaljemo jednu od najljepših slika tokom Pantelinskih dana iz našeg grada“, poručio je gradonačelnik.

On je najavio da će naredne sedmice, po potpuno novom konceptu, biti upriličeno zvanično privođenje namjeni  pješačke zone u ulici Patrijarha Pavla, koju će otvoriti djeca sa roditeljima.

„U sklopu uljepšavanja grada, u toku je i priprema dokumentacije za radove koji će podrazumijevati da se pješačka zona u ulici Miloša Crnjanskog  pretvori u ulicu kišobrana i tako oplemeni taj dio grada,  a građani su izabrali i idejno rješenje za Vodotoranj koje će biti predstavljeno u sklopu Pantelinskih dana“, pojasnio je Petrović, koji očekuje da  će se Bijeljina pokazati kao najbolji domaćin.

Šef Кabineta gradonačelnika Mladen Arsenović naglasio je da će program obilježavanja gradske slave biti sadržajan i sveobuhvatan, te da će zadovoljiti različite ukuse publike.

On je, između ostalog, najavio i nastupe grupe Galija, Tijane Dapčević, Ivane Peters, Zorane Pavić, Maje Brukner i Jelene Đukić.

„U svim mjesnim zajednicama i mjestima za oglašavanje u Gradu biće istaknuti plakati sa programom obilježavanja. Detaljne informacije o mjestu i vremenu održavanja pojedinačnih događaja naći će se i na zvaničnoj stranici Grada“, precizirao je Arsenović.

(BN) 

Komentari / 13

Ostavite komentar
Name

Nostradamus

28.07.2022 17:17

Pop protiv turbofolk,da li ce da pobijedi Zdravko Colic ili Dodikov Goci Bend.

ODGOVORITE
Name

Dragan

29.07.2022 13:40

Sto dajete pare dzaba trebali ste dodika pozvati on mikrofon voli riko bi on citav Dan bez naknade.

Name

Mladen

28.07.2022 17:19

Ulaznica se placa. Nije nikakav poklon. Hvala.

ODGOVORITE
Name

Čaruga

28.07.2022 17:25

Skromno primjerno vremenu u kojem živimo.

ODGOVORITE
Name

???

28.07.2022 17:36

Zašto? Slavimo pompozno nekog sveca kojeg nam je vizantija nametnula a onda narod se žali da ne živi u 21.vijeku jer nemaju vode I struje zimi i ljeti? Pa sveci čiji život slavimo nosu imali tekuće vode a pogitivo ne struje. Zašto se želimo kad slavimo isto?

ODGOVORITE
Name

Kosovka

28.07.2022 18:26

Lepoooo Bravoooo Svi volim Čolu ..milinaaa Nego da vas priupitam.ja nesto Covek.pozitivan Seta.kuouje Zet pozitivan Unuka Auuuuuu Koja zaraza se siri Uradi test.komsija Ne mogu Skupo

ODGOVORITE
Name

JULI - AVGUST

28.07.2022 19:03

PANTELINSKI DAMI SE SLAVE U BIJELJINI 70 GODINA,I ZASTO BI SE SADA NESTO MIJENJALO.MIJENJALA SE VLAST I GENERACIJE,ALI PANTELINO SE NIJE PRESTAJALO SLAVITI.A KOLIKO NOVCA OSRANE U BIJELJINI OD UGOSTITELJSTVA TRGOVINE O TOME NE TREBA GOVORITI.DOBRO JE DOK SE NAROD VESELI NA NORMALAN NACIN,A POSEBNO RADUJE CINJENICA DA JE GRADSKA UPRAVA ORGANIZAVIJU PREPUSTILA MLADIM I TAKENTOVANIM LJUDIMA.NA KRAJU OVO JE NJIHOVA BUDUCNOST.

Name

BJ

28.07.2022 19:04

Ne slavi već u Zvornik da sačuvate Aluminu.

ODGOVORITE
Name

+

28.07.2022 20:08

SRBIN SAM. PENZIONER. TREBA NEŠTO I SLAVITI. MEĐUTIM, MIŠLJENJA SAM DA PRVO TREBA STVARATI NOVU VRIJEDNOST. I TREBAMO OCIJENITI, KADA JE DRUGOM TEŠKO. FABRIKA GOTOVO I DA NEMA. ALUMINA JE VAŽNIJA. NEMOŽE SAM V U K A N. I NJIH NEKOLICINA DA NAM DONESE SLOBODU, OD NENARODNE VLASTI.

ODGOVORITE
Name

Алумину

29.07.2022 06:59

Су продали они који су гласали за секту,а зворник је по томе на самим врху,према томе сад плаћајте цијену веш бахатости , пидаништва ,улизивања.

Name

Semberko

28.07.2022 22:53

Bijeljina je konačno, posle one trećine, dobila Gradonačelnika kakvog i zaslužuje.

ODGOVORITE
Name

Zule

29.07.2022 06:10

Goci bend zakon.....koji bre Čolić!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Zokss

29.07.2022 15:49

Zdravko pjeva i u Trebinju za slavu grada

ODGOVORITE