Ova haljina Dženifer Lopez je razlog nastanka Google Image Searcha!

Prije 20 godina Dženifer Lopez se na crvenom tepihu 42. dodjele Gremi nagrada pojavila u zelenoj haljini s tropskim detaljima koja je poslije te večeri ušla u istoriju šoubiznisa.

Zabava 22.06.2022 | 21:30
Ova haljina Dženifer Lopez je razlog nastanka Google Image Searcha!

Dugih rukava, ali dubokog dekoltea, lepršava kreacija na trenutak je ućutkala cijelu dvoranu, ali i milione ljudi koji su prenos pratili preko malih ekrana.

Te noći 2000. godine, Džej Lo nije mogla da bude glavna tema na društvenim mrežama, ali sve je to nadoknađeno 2019. godine, kada se latino diva pojavila u gotovo identičnoj kreacije modne kuće Versace kada je internet bukvalno eksplodirao!

Inače, mnogima je nepoznat podatak da je čuvena zelena haljina stara 20 godina glavni krivac nastanka Google image search, o čemu se između ostalog pričalo u dokumentarcu latino dive "Halftime".

"To je bila najčešća pretraga koju smo vidjeli. Ipak, nismo imali način da korisnicima odmah damo šta su htjeli - Džej Lo u toj haljini. Tako je rođen Google Image Search", rekao je 2015. nekadašnji izvršni direktor Gugla Erik Šmit.

Godine 2019. Lopezova je ponovo obukla haljinu koja je replika legendarne Versace kreacije na Milanskoj nedjelji mode. Ona je zatvorila reviju čuvene modne kuće kada su komentarisali da izgleda bolje nego 2000. godine.

Originalna haljina iz 2000. godine ostala je u vlasništvu Dženifer Lopez, dva duplikata izložena su u dva muzeja u različitim krajevima svijeta.

 

(Stil kurir)

Komentari / 0

Ostavite komentar