Olja Bajrami potkačila Milicu da joj je uzela pesmu ali je i podržala u vezi Ane!

Pevačica Olja Bajrami potkačila je Milicu Pavlović u jeku skandala sa Anom Nikolić oko pesme "Provereno" i podsetila je da je Pavlovićeva uradila sličnu stvar, međutim, istovremeno ju je i podržala, jer smatra da je istina na njenoj strani.

Zabava 15.06.2022 | 18:34
Olja Bajrami potkačila Milicu da joj je uzela pesmu ali je i podržala u vezi Ane!

Olja Bajrami je u jeku skandala Milice Pavlović i Ane Nikolić zbog pesme "Provereno" podsetila Pavlovićevu da je pre par godina i sama uradila sličnu stvar kao Ana.

Međutim, pošto je i sama imala slično iskustvo, Olja je istovremeno podržala Milicu jer je Pavlovićeva pesmu kupila, pa je samim tim pravda na njenoj strani.

Na svom Instagram profilu Olja se obratila Milici putem storija koji je vrlo brzo obrisala:

Printscreen/Instagram

Instagram objava Olje Bajrami

- Gledala sam sinoć isečak iz Amidžija. Pomno sam te slušala. Nego, boli, je l' da? A vidiš Milice, ti dođeš u emisiju i kukaš na sva zvona i tražiš podršku, i dobićeš je jer si upravu. A šta ću ja Milice? Kome sam ja imala da kažem? Sećaš li se 2016. godine i duetske pesme "Još se branim ćutanjem" koju sam otpevala sa Alenom, čovek koji je došao po pozivu oca, pa bio zbunjen. Tu pesmu sam radila godinu dana, spremala, ona je bila plaćena... Bila sam na putu, posvađana sa celim svetom, znaš ko mi je bio celi svet, taj s kojim ti ne pričaš više... Milice, uzela si je, trepnula nisi... Evo, ja te i dalje podržavam, jer je sramno šta žena ženi može da učini, shvataš li sada, želim da naučiš iz svega ovoga - napisala je Olja Bajrami na svom Instagram profilu.

printscreen

 

Podsećamo, pesma "Provereno" našla se na poslednjem albumu Milice Pavlović i vrlo brzo je postala veliki hit. Nedugo zatim, Ana Nikolić je objavila svoju verziju iste pesme i optužila Milicu da joj je ukrala njenu pesmu koja je tek trebalo da bude objavljena.

Tekstopisac Dragan Brajović Braja, autor pomenute numere, kaže da ovo nije doživeo za trideset godina na estradi.

- Slučaj je fabrikovan, nisam to doživeo za 30 godina rada na estradi. Nemam komentar. Pesma je pisana za Milicu Pavlović - rekao je Braja za Republiku.rs i dodao da je Ana samo otpevala demo ali da nije kupila pesmu.

(Informer.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar