Otkazao svadbu, jer verenica zamalo mu nije ubila psa!

Muškarac je podelio internet nakon što je otkrio da je otkazao svadbu jer je njegova verenica zamalo ubila njegovog psa. Pišući na Reddit forumu 28-godišnji nemenovani muškarac je objasnio da su on i njegova verenica zajedno četiri godine.

Zanimljivosti 09.05.2022 | 16:37
Otkazao svadbu, jer verenica zamalo mu nije ubila psa!

Činilo se da je sve bilo dobro dok buduća mlada nije imala devojačko veče u njihovoj kući tokom vikenda. Mladoženja je ostao kod roditelja kako bi svojoj verenici (27) i njenim gostima dao prostora, ali je pristao da ostavi svog psa “jer ona voli da ga ima tamo”.

Ali dodao je da joj je rekao da stavi psa u njihovu spavaću sobu kada zabava počne. Međutim, to se nije dogodilo.

“U nedelju u 5 ujutro dobijam mahnit poziv da nešto nije u redu sa psom. Bila je pijana, pa sam joj rekao da uzme taksi i ode u hitnu veterinarsku kliniku. Kada sam stigao, izgledala je kao da satima nije prestala da plače i nije mogla ni da govori.”

“Dve njene prijateljice su bile tamo pa su mi rekli da je moj pas živ, ali nije zdrav. Bilo mi je strašno čitavih 10 minuta dok sam čekao veterinara.”

Ispostavilo se da je pas progutao “velike količine alkohola i čokoladnih jela” jer su žene na zabavi ostavile mnogo hrane i pića na niskim stolovima za kafu i nisu stavile psa u spavaću sobu.

“Kada smo stigli kući, rekao sam svojoj verenici da se spakuje i da izađe iz moje kuće i iz mog života. Rekao sam joj da svojim gostima kaže da je svadba otkazana, i da ću reći  i svojima. Bila je šokirana, ali je uzela svoje stvari. i otišla“, nastavio je prenosi newyork post

Čovek se obratio svojoj porodici u nadi da će naći podršku, ali je bio šokiran kada je otkrio da ni oni nisu stali na njegovu stranu — njegova sestra je bila “zaprepašćena“, a kum je mislio da je baš preterao prenosi 

“Dva sata kasnije, bombarduju me poruke na Mesindžeru, Whatsapp-u, od strane njenih sestara, brata, bratove žene, njene mame, njenih prijatelja, govoreći mi da sam lud da joj to uradim posle četiri godine.

“Moja mama je rekla: ‘Pa to je bila greška, nije to uradila namerno osim toga, pobogu pas nije umro!’ Srećan sam, a? Moj pas nije umro!” rekao je.

Nemenovavni muškarac je tvrdio da je toliko zgrožen ženinim postupcima da ne može ni da zamisli da je gleda u oči, a kamoli da provedem ceo život sa njom.

Rekao je: “Objavljivanje ovde na neki način me je podstaklo da zaključim da se uopšte ne radi o psu.

“Ona je nemarna i neodgovorna i ne želim da se zadržavam i da možda vidim kako naše dete pogine u saobraćajnoj nesreći jednog dana jer je slala poruke ili je zaboravila da mu stavi pojas. Pretpostavljam da sam shvatio da ne želim da provedem život sa nekim ko ima tako očigledno zanemarivanje ljudskog (ili životinjskog) života.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar