Siniša Mihajlović završio terapiju, klub saopštio ovo

Siniša Mihajlović ponovo se bori sa leukemijom i iz tog razloga je više nedelja boravio u bolnici, a danas je Bolonja, njegov klub, obavestila javnost o najnovijim vestima o srpskom treneru.

Fudbal 02.05.2022 | 17:03
Siniša Mihajlović završio terapiju, klub saopštio ovo

Naime, čuveni stručnjak je, kako je saopšteno, "dobro reagovao na terapiju", te je otpušten iz bolnice.

U narednom "kraćem periodu" on će biti kod kuće, na oporavku, a onda bi trebalo da se vrati trenerskom poslu.

Nestvarni uspesi i iz bolnice

Podsetimo, Mihajlović je nedavno iz bolnice davao smernice igračima Bolonje kako da pristupe utakmici sa Milanom, liderom na tabeli Serije A (a oni su potom napravili iznenađenje odigravši 0:0), a onda su uz Mihine saveti otišli korak dalje:

Bolonja je, iako tek 13. na tabeli, protiv drugoplasiranog Intera napravila preokret i pobedila, ostavivši tako Milan na prvom mestu, sa dva boda više od "nerazura" koji su bili ubeđeni da će savladati Mihajlovićevu ekipu.

Bolonji taj trijumf nije značio mnogo jer je opstanak odavno obezbedila, a plasman na evroscenu joj je, takođe odavno, nedostižan, ali je ovaj neočekivani uspeh Mihine ekipe možda rešio šampionsku trku, jer je do kraja prvenstva ostalo još samo četiri kola.

Nestvarna podrška igrača 

A onda, kada je podvig "prenoćio", sledećeg jutra su pred bolnicu u kojoj se leči Siniša Mihajlović - stigli svi njegovi igrači iz Bolonje.

Stigli, pozvali ga da izađe na prozor, pa najpre aplaudirali, a onda su mu zapevali jednu navijačku pesmu, koju i vi možete poslušati u snimku koji je pred vama.

- Odavanje priznanja. Kako lepe reči. Kakav divan osećaj. Ti si poseban! - poručila je Sinišina supruga Arijana uz pomenuti snimak napravljen ispred bolnice u kojoj joj je muž.

Inače, odsutnog Mihajlovića i dalje menja njegov asistent Emilio de Leo, koji je privremeno preuzeo posao prvog trenera i pre tri godine, kada je srpski stručnjak prvi put oboleo od leukemije.

(Novosti online Foto: Instagram)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Mirko

02.05.2022 15:17

Bog neka te cuva legendo,MOLIMO SE SV.VASILIJU ZA TVOJE ZDRAVLJE...

ODGOVORITE
Name

Banjaluka

02.05.2022 16:15

Jedino da se svi molio za našeg Sinisu! Covjek i fudbalski mag! Sinisa zelim ti sve najbolje!

Name

Ilija

02.05.2022 18:16

Samo napred legendo.

ODGOVORITE
Name

Stiven Segal

02.05.2022 18:24

Ne daj se brate nas

ODGOVORITE