Amerikanka ima 32 godine i dvanaestoro dece!

32-godišnja mama Britni Church iz Arkanzas Sitija u Kanzasu ima 12 dece otkrila je da nije bila trudna samo dve godine od 17. Ona je prvo dete je rodila samo šest dana nakon što je proslavila svoj 16. rođendan, a od tog trenutka broj njene dece je samo rastao.

Zanimljivosti 27.04.2022 | 15:29
Amerikanka ima 32 godine i dvanaestoro dece!

Britni Čerč je na TikTok-u objavila da je bila skoro konstantno trudna otkako je imala samo 15 godina.

Britni Čerč rodila je svoje prvo dete, ćerku Crizman, samo nekoliko dana nakon svog 16. rođendana. Od tada je na svet donela još dece – Džordana, 15, Kejleba, 14, Džejsa, 13, Cadence 11,   sa svojim bivšim mužem sa kojim se razišla 2010.godine

Britni je prošla kroz bezbrižnu fazu, zabavljajući se vikendom i neočekivano je zatrudnela sa svojim šestim detetom, Džesalin 10,  2012. godine.

deca Britni Čerč

Provela je tri godine sama odgajajući svoju decu kao samohrani roditelj pre nego što je 2014. godine na poslu upoznala supruga Krisa, podizvođača.

Par je svog prvog zajedničkog sina, Silasa dobio u leto 2015, godinu dana nakon upoznavanja, pre nego što je Britni rodila sina Kristofera 2016. i trojke Olivera, Ašera i Abela, godinu dana, u junu 2019.godine.

 

Međutim, uprkos naprezanju zbog velike porodice – i izuzetno velikih računa – Britni, koja je udata za supruga Krisa, priznala je da želi čak 15-oro dece.

Da bi se brinuli o svojoj 12-članoj grupi, Britni i drugi muž Kris Čerč (28) troše 300 dolara nedeljno na namirnice, uključujući pet kutija žitarica, 66 kartona mleka i 600 pelena.

Britini je rekla: „Nadam se da ćemo pokušati da imamo još jednu devojčicu. Mislim da nikada neću imati više od 15 dece, ali opet nisam mislila da ću imati 11 dece.

Mislila sam da ću imati maksimalno četvoro dece. Ne osećam se kao da imam puno dece – to je normalno.

Britini je objasnila svojim pratiocima na društvenim mrežama da njeno najstarije petoro dece – Crizman, Jordan, Cadence, Kaila i Jace – imaju istog oca. Jesalin, šesta najstarija, ima drugog oca od ostale braće i sestara.

Britni je rekla: “Osećala sam se mnogo sramotno što sam zatrudnela šesti put jer sam oduvek želela da moja deca imaju istog oca. Ali kada se Džezalin rodila, bila je tako nevina, dragocena i lepa. Sva sramota je odmah nestala.

Ljudi nas u čudu gledaju kada izađemo kao porodica ukupovinu ili bilo gde drugo. Ako stvari prođu dobro, nadamo se da ćemo izgraditi kuću na selu pored velikog jezera jer Kris voli pecanje. I mi bismo voleli da nabavimo neke životinje. Možda bi dva psa i mačka bili dobar početak.” dodala je na kraju mama Britni.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Svaka

27.04.2022 15:50

Cast,mlada majko.Djeca su bogatstvo.Toliko mi je zao parova,koji se godinama bore za potomstvo.

ODGOVORITE
Name

ŽIVOTE

27.04.2022 17:16

Ljepote, pa zat to nije pravo bogatstvo.Da ste živi,zdravi i veseli i neka vas čuva dragi Bog!