SDS poželio uspjeh Ivanki Marković na novom izazovu

- Odajemo zahvalnost profesorici Marković na protekle tri godine angažmana u Narodnoj skupštini Republike Srpske gdje je odgovornim, stručnim i srčanim angažmanom doprinosila promociji politika Srpske demokratske stranke.

Republika Srpska 25.03.2022 | 16:52
SDS poželio uspjeh Ivanki Marković na novom izazovu

- Prof. dr Ivanka Marković vratila je mandat poslanika (SDS) Narodnoj skupštini Republike Srpske što je bio uslov za njen potencijalni budući profesionalni angažman. Njeno mjesto narodne poslanice u Кlubu SDS od naredne sjednice popuniće Slađana Nikolić iz Zvornika. 

Odajemo zahvalnost profesorici Marković na protekle tri godine angažmana u Narodnoj skupštini Republike Srpske gdje je odgovornim, stručnim i srčanim angažmanom doprinosila promociji politika Srpske demokratske stranke.

Želimo joj puno uspjeha u budućim profesionalnim izazovima, u kojima smo sigurni, da će njen kvalitet, stručnost i odgovornost doći do izražaja i da će, u kojoj god ulozi se našla, naći način da doprinose društvu na isto kvalitatan način kako je to činila kao narodni poslanik.

Ovim putem čestitamo i izbor za narodnog poslanika našoj Slađani Nikolić kojoj želimo puno sreće u radu. Sigurni smo da će Slađana Nikolić na najbolji način predstavljati interese svoga grada i svoje regije u Narodnoj skupštini Republike Srpske - saopšteno je iz SDS-a.

VSTS je nedavno predložio Ivanku Marković, poznatu profesoricu Pravnog fakulteta u Banjaluci, kao prvorangiranu za sudiju Ustavnog suda Republike Srpske.

Taj predlog treba da dože od predsjednice Republike Srpske u NSRS na potvrdu.

Upražnjeno mjesto u Ustavnom sudu Republike Srpske je iz hrvatskog naroda.

(BN)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Gagy

25.03.2022 16:59

Cestitam mojoj uvazenoj profesorici koja je bila I ostala cestita osoba. Zasluzila je da bude sutkinja. Veliki pozdrav za nju!

ODGOVORITE
Name

Re

25.03.2022 18:24

Ma da..... Njoj čestitaš što je direktno iz poslaničke klupe u koju je došla preko partije otišla u najviše tijelo sudske vlasti i na taj način iznevjerila glasače koji su glasali za nju, a kad je to isto uradio Krstan Simić onda je to bio problem. Strašno, žena je izdala glasače, pokazala da joj nije sveta pozicija poslanika koju je dobila od naroda, pokazala da se preko politike ulazi u pravosuđe, da nije moralna i na koncu da ne cijeni ni svoju osnovnu profesiju profesora jer bi ovo sve kao dobar profesor morala znati. Strašno.

Name

RE,Re

26.03.2022 07:29

Kakav moral POMINJETE u SNSD-u??? Objasnite,molim vas. I ko to iz SNSD-a nije avanzovao?Prisvajaju RS,kao da je njihovo vlasništvo,i sad se nađe neko da priča o njihovom "moralu".

ODGOVORITE
Name

Mirjana

26.03.2022 07:44

Nisam u sds u ali je u svakom smislu žena za primjer!! Kolegice sretno!!

ODGOVORITE
Name

Mislim pa postojim

26.03.2022 09:53

Jedna od najljepših zena SDS i neka je bog čuva i da joj sve blagodeti ovoga svijeta. Bravo Ivanka samo naprijed.

ODGOVORITE