Izbori su trenutak kada Dodiku treba da vidimo leđa (VIDEO)

"Za Republiku Srpsku će biti mnogo bolje kada Dodik ode s političke scene. Ja mislim da se on više ne bori za pobjedu na izborima nego kako ostati na vlasti, To je suština njegove cijele ove situacije", kazao je Šarović.

Republika Srpska 24.03.2022 | 23:30
Izbori su trenutak kada Dodiku treba da vidimo leđa (VIDEO)

Predsjednik SDS Mirko Šarović je rekao da je tragično ponašanje Dodika i da mu je žao što je došao u takvu situaciju.

"Dodika je uhvatila neka vrsta paranoje, pogubio se i ne znam šta je razlog tome, vjerovatno ove optužnice", kazao je Šarović u emisiji "Puls" BN televizije, osvrćući se na neprestane Dodikove napade na njega i opoziciju, SDS i PDP, koje je nazvao udruženim zločinačkim napadom..

Govoreći o sankcijama Dodiku, Šarović je rekao da ih nikada ne bi podržao, iako je Dodik to učinio kada su stranci SDS-u i njemu uvodili sankcije.

"Mi smo prošli golgotu, i ja i SDS, ali smo to stoički podnijeli i nikada nismo uprli prstom u bilo koga", kazao je Šarović, 

"Za Republiku Srpsku će biti mnogo bolje kada Dodik ode s političke scene. Ja mislim da se on više ne bori za pobjedu na izborima nego kako ostati na vlasti, To je suština njegove cijele ove situacije. 

Zamislite čovjeka koji 16 godina upravlja ovom zemljom, ima sve poluge vlasti, o svemu odlučuje, a glavne krivce za loše stanje u zemlji traži u nama, Mirku Šaroviću, Borenoviću...SDS-u... Mi smo mu krivci za sve a on vodi ovu zemlju", kazao je Šarović, navodeći da je to tragično.

"Izbori su taj trenutak da ga smijenimo i da mu vidimo leđa. Želimo da ga pobijedimo i da građanima obezbijedimo normalan i bolji život od ovoga. Potrošili su svoje vrijeme... Građani su sve siromašniji zahvaljujući vlasti a ne opoziciji. Krajnje je vrijeme da izaberemo ljude koji nas mogu predstavljati, ova vlast nema koncepta i ne zna se kuda ovu zemlju vode", kazao je Šarović.

Što se tiče predstojećih izbora, Šarović nije otkrio da li će biti kandidat za jendu od dvije funkcije, predsjednika ili člana Predsjedništva BiH, navodeći da treba pametno da se radi i da se oko ključnih ciljeva okupi što više stranaka i građana koji žele promjene u društvu i da izaberu one koji će znati bolje od ovih da vode Republiku Srpsku.

(BN) 

Komentari / 18

Ostavite komentar
Name

Miroslav

24.03.2022 23:51

Moze da bude, a moze da nebude. Ipak glasaci odluce i njihova je zadnja. Smesni su mi ovi, sto se dnevno bave Dodikom, imaju li jos kakvu pricu osim te? Treba ipak uveriti glasace, da Sarovic i ostali nude nesto bolje. Ako poznate birace u RS, mora vam biti jasno, da americke sankcije Dodiku i pretnje od drugih i mrznja iz Sarajeva, samo povecavaju Dodikovu sansu na izborima, narodni inat je to. Imam godina iza sebe a to znaci i glasackog prava, zadnja osoba koja je dobila moj glas, je bila profesorica.dr.sci Biljana Plavsic.Ta ponosna i cestita gospodja, intelektualka, nije se skrivala po rupama i supama, nije se maskirala i izigravala vraca, nego kad su je zlotvori optuzili, otisla je sama na giljotinu zlotvorima, da bi umanjila pritisak na svoj narod.A sta vi svi radite sada? Od nje se bivsi, sadasnji i buduci nasi politicari imaju sta nauciti,sta to znaci biti patrijota, sta to znaci biti veliki naucnik a obican covek, sta to znaci biti pristojan, sta to znaci biti politicar lider, sta to znaci, biti kulturan. Posle nje, niko nije imao takve osobine, i od mene niko do sada nije dobijo moj glas. Prvo se gospodo naucite ponasati, procitajte neku knjigu, procitajte bonton,obracajte se biracima samo ako do njih imate postovanje, inace cutite jer vase price vam nece doneti nase glasove. Svi vi ste zapravo nasa sramota i vladajuci i vi sto imate nameru vladati. Sta smo mi svima vama politicari, vase roblje, vase sluge, vase vaske? Robovi, sluge i vaske ce vas jednom sve rasterati. Sta nas briga sta rade ameri, svabe, sarajevska carsija i koliko nas mrze, nas je briga sta vi radite i koliko vi nas mrzite, kad se tako svadjate i radite protiv nas i RS. Ima li nade za nas, pored vas?

ODGOVORITE
Name

Is

25.03.2022 08:56

Kao prvo SDS je predstavio platformu i planove sta ce raditi ako pobijede. Uzmi procitaj. Drugo, srbin koji hvali Biljanu Plavsic je u najmanju ruku intelektualno ogranicen. Zena lagala na sudu da bi dobila manju kaznu i nametnula dodatne kazne za nekoliko casnih srpskih oficira. Na osnovu njenog svjedocenja i svjedocenja jos dvojice- trojice izdajnika poput nje srbi su u Hagu dobili vise od 1000 godina zatvora.

Name

BOB ROCK

25.03.2022 09:24

Miroslave, kome se obraćaš, jel Miloradu?

Name

KO JE VAS SVE POZNAVAO

25.03.2022 09:43

NI PAKAO MU NECE TESKO PASTI

Name

KMH

25.03.2022 05:09

Hapsite lopurdu iz Bakinaca! Cijela BiH je u raljama narkoklanova.

ODGOVORITE
Name

Fenix

25.03.2022 05:19

Nama treba čovjek koji će političkim putem ,svojim mozgom,ostvarivati interese Republike Srpske u zajedničkoj BiH a to je definitivno Mirko.Kandidat za Predsjednika Predsjedništva.Dodik je najgori Predsjednik Predsjedništva od kad postoji Republika Srpska.

ODGOVORITE
Name

BOB ROCK

25.03.2022 06:19

Daj bože, al nema ništa od toga

ODGOVORITE
Name

Miso

25.03.2022 07:18

Milorada Dodika treba natjerat da vrat sve sto je pokrao od naroda i da odgovara za sve zloupotrebe polozaja..Nijr njemu dovoljno vidjet ledja nego lice kad bude odgovarao i kaf mu se bide oduzimalo sto je opljackao.Prokleti izrod od covjeka.Milorad Dodik je necovjek,izrod ljudski

ODGOVORITE
Name

MAKI

25.03.2022 07:29

SVAKO KO SE KANDIDUJE OBAVEZNO NA PSIHO TEST

ODGOVORITE
Name

sale

25.03.2022 07:49

Gledam jutros RTRS slusam sta pricaju i štipam se za obraze da vidim jesam li budan. Kazu SFOR priprema prepadni napad na milu uz podrsku iz zraka helikopterima !? Sve sve ali ova terminologija ,,prepadni napad", sta je to, kazes nekome buuuu, prepadnes ga i onda napadnes ili.... Pa po koji put ga vise napadaju, a nikad ga napasti?

ODGOVORITE
Name

Komsinica

25.03.2022 08:04

Praznu slamu mlatiš.

ODGOVORITE
Name

Nejaki Uroš

25.03.2022 08:11

Njega mogu skloniti samo oni koji ga i dalje drže tu! Amerikanci. Iako se čini da Dašak novog vjetra sa Balkana posustaje...

ODGOVORITE
Name

Tatar

25.03.2022 08:12

Sarovicu samo da znad necemo se mi tako lako resiti Dodika. Njega je zapad postavio i sumnjam da ce otici dok ga ovi ne smene. Treba im bas onakav slepo poslusan prevrtljiv.Zapad je na duzi period sebi nasao trziste k d nas i nece tako lako odustati Ulazak u Europu su price za malu decu.Kad god im nesto dodje u pitanje potegnu za nacionalnim kljucem koji je ovde najosjetljivija tema

ODGOVORITE
Name

Spori Gonzales

25.03.2022 08:13

Nemojte čovjeka dok je u žalosti za Olbrajtovom! Velika je ljubav to bila!

ODGOVORITE
Name

Posmatrač

25.03.2022 08:15

Kako obezbijediti uslove za održavanje FER izbora u Doboju.CIK je utvrdio nepravilnosti na 89 biračkih mjesta i pokrenuo postupak protiv 420 članova biračkih odbora.Svi ti članovi su zaposleni u gradskoj upravi i javnim ustanovama a među njima su načelnici službi,šefovi,inspektori,službenici,direktori….Oni koji su ih instruisali kako da kradu izbornu volju svojih sugrađana su članovi GIK ,diplomirani pravnici koji obnašaju visoke dužnosti u gradu.Kako u takvom ambijentu provesti izbore treba da odgovore lideri opozicije

ODGOVORITE
Name

Ukratko

25.03.2022 08:48

Ovako ili onako, posljedice poslijeratnog razaranja bice veoma dalekosezne - u sektoru pravosudja, mup-a, skolstva i zdravstva..

ODGOVORITE
Name

Балерина

25.03.2022 09:01

Јеси ли ти политичар или балерина. Тренутци. Не треба мени овде Холивуд већ нормална политика, који и има Додик, а опозиција квари. Светац није, као ни ти.

ODGOVORITE
Name

Veteran 92

25.03.2022 11:30

Dodik je onim srednjim prstom pokazao koliko nas cijeni kao građane, ali zapečatio je i svoju sudbinu na političkoj sceni za vijek vijekova. Može biti ali kao ikebana, kraj.

ODGOVORITE