Rusija opet traži sjednicu SB UN, ima nove podatke

Rusija će zatražiti hitan sastanak Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija na temu američkih bioloških laboratorija u Ukrajini, a u vezi sa novootkrivenim podacima, rekao je večeras na sastanku Saveta bezbednosti UN stalni predstavnik Ruske Federacije pri toj organizaciji Vasilij Nebenzja.

Svijet 18.03.2022 | 07:00
Rusija opet traži sjednicu SB UN, ima nove podatke

"Sutra ćemo zatražiti hitan sastanak kako bismo ponovo razgovarali o temi američkih bioloških laboratorija u Ukrajini, uzimajući u obzir nova dokumenta do kojih smo došli tokom specijalne vojne operacije", rekao je Nebenzja, prenose RIA Novosti.

Kako je na svom Telegram nalogu rekao prvi zamenik predstavnika Ruske Federacije pri UN Dmitrij Poljanski, zatraženo je da se sastanak održi sutra u 15.00 po srednjeevropskom vremenu.

(Tanjug)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Sergej

18.03.2022 08:22

Hajde bando na raport. Rusi će vas naučiti pameti, jest da košta ali neko je morao stati na rep "svjtskom policajcu".

ODGOVORITE
Name

Enemy at the gates

18.03.2022 09:14

Ovo je ista priča koju su Amerikanci uzeli za povod napada na Irak, Rusi koriste iste fazone da ubijaju nedužni narod po Ukrajini.

ODGOVORITE
Name

Jeste

18.03.2022 09:59

Pa zasto da ne prepisu isprobani recept koji uvijek uspijeva? Nekima se ne svidja kuhinja u kojoj se kuva ova kasa, ali je cinjenica da je ona ista kao kad se skuva u americkoj kuhinji.

Name

Tatar

18.03.2022 10:18

Dobro slazem se treba pretresti taj slucaj,ali koliko vi imate istih ili slicnihslucajeva i prece je onda da svoje ptijavite i pretresate