Kod više osoba za vikend pronađena droga u Banjaluci

Banjalučka policija uhapsila je lica čiji su inicijali A.T. iz Doboja i M.K. iz Banjaluke kod kojih je pronađena marihuana, a kod jednog je ispitivanjem utvrđeno prisustvo kokaina i amfetamina.

Republika Srpska 07.02.2022 | 11:15
Kod više osoba za vikend pronađena droga u Banjaluci

Ova lica uhapšena su juče po prijavi da se dva sumnjiva lica nalaze u vozilu na parkingu u Ulici Majke Jugovića, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

U vozili je pronađena i oduzeta određena količina marihuane. Lice A.T. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo droge i utvrđeno je prisustvo kokaina i amfetamina, dok je lice M.K. odbilo da se podvrgne ispitivanju.

Kod uhapšenih je utvrđeno i prisustvo alkohola u organizmu.

O ovom događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva koji se izjasnio da u navedenom događaju nema elemenata krivičnog djela. Ovim licima su uručeni prekršajni nalozi.

Policija je i u subotu, 5. februara, prilikom obavljanja redovnih zadataka pronašla marihuanu kod lica S.B. iz Banjaluke, koje je potom uhapšeno i uručen mu je prekršajni nalog.

Policijskoj upravi Banjaluka u petak, 4. februara, oko 21.35 časova prijavljeno je razbojništvo koje je izvršio maskirani i naoružani muškarac nad radnicom sportske kladionice, a pričinjena je materijalna šteta od oko 800 KM.

(Srna)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Banja Luka

07.02.2022 10:20

NIJE VALJDA?!?!?!?!?!?!?!?

ODGOVORITE
Name

Nenad

07.02.2022 11:08

Ovim policajcima treba dati odkaz,ometaju Ekonomski Razvoj nase Republike Srpske.

ODGOVORITE
Name

Profesor

07.02.2022 12:00

Čudi me pa mi smo narod od reda i zakona.Dno je ništa gdje smo mi propali u rupu iz koje izlaska nema.A analizirajući naše ponašanje zadnjih tri decenije sve je što nam se dešava i moralo je.

ODGOVORITE
Name

Banja Luka

07.02.2022 20:43

Grad je pun droge,cvijeta prostitucija,zato narod i odlazi.

ODGOVORITE