Svinjo debela: Mariju žena izvređala na Tviteru ali joj ni ona nije ostala dužna!

Pevačica Marija Šerifović, koja inače nema dlake na jeziku i uvek bez okolišanja kaže svoje mišljenje, doživela je neprijatnost kada ju je jedna žena izvređala na Tviteru. Naime, jedna korisnica pomenute društvene mreže napisala je pevačici niz uvreda.

Zabava 26.01.2022 | 18:21
Svinjo debela: Mariju žena izvređala na Tviteru ali joj ni ona nije ostala dužna!

- Svinjo debela - napisala je ona, na šta joj Šerifovićeva nije ostala dužna.

 

- Mrš u pi**u materinu - odgovorila joj je Marija.

Ipak, to nije bilo dovoljno da se gospođa zaustavi sa svojim vređanjem.

- Izvini ako sam te uvredila, krmačo smrdljiva, nastavljala je ona.

Na kraju, pevačica nije imala želju da joj i na ove uvrede išta odgovori, a cela prepiska, postala je viralna na mrežama.

Marija Šerifović
FOTO: PRINTSCREEN TVITER

Inače, Marija Šerifović nedavno je javno izrazila svoj stav o izmenjenoj pesmi Zorane Mićanović koja je još uvek maloletna.

Zvezda "Granda" proslavila se pesmom "Sikter" koju je za nju komponovao Aleksandar Milić Mili. Nova verzija ove pesme pod nazivom "Božić baj, baj", čije reči su napisali članovi jedne hrvatske radio stanice, izazvala je pravi haos na društvenim mrežama, a Marija je bila šokirala, te je prokomentarisala sledeće. - Potpuno mi je jasno da nije moj cirkus i da nisu moji majmuni, ali jače je od mene da ovo ne prokomentarišem. Je l moguće da je neko upotrebio svoje vreme trud, inteligenciju i dao maloletnoj osobici da peva: "Evo sijam kao božićna jelka, spremna da popijem litru džeka(visikija), Božić, Božić baj, baj"?! Da li ste vi normalni i sram vas bilo.

Marija Šerifović
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

(kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar