U informaciji evropske policije i imena dvojice političara iz regiona

- Atentator je, prema podacima Evropola, već radio takozvane 'crne operacije' za mafiju i zapadne službe. Za ovaj posao obećan mu je honorar od milion dolara, plus svi troškovi i logistika. Isplanirano je detaljno i njegovo izvlačenje iz Srbije nakon atentata i 'trajno smještanje' u jednoj zemlji Južne Amerike - prenosi sagovornik Informera koji je upoznat sa dojavom Evropola.

Srbija 24.01.2022 | 13:58
U informaciji evropske policije i imena dvojice političara iz regiona

Atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića naručen je iz Južne Amerike, a egzekuciju je u prvoj polovini februara trebalo da izvrši snajperista, bivši vojni specijalac koji je, prema saznanjima Evropola, i ranije odrađivao 'crne operacije' za mafiju i zapadne službe!?!

Kako navodi beogradski list Informer, ovo su povjerljive informacije do kojih je došla policija jedne države EU i koje su MUP-u Srbije dostavljene 14. januara.

U dojavi koju je policija dobila navode se brojni podaci - imena zaverenika, imena i adrese paravan-firmi koje su učestvovale u nabavci i transportu oružja koje je trebalo da bude korišćeno za ubistvo, kao i brojne druge detaljne informacije o planu za likvidaciju šefa srpske države.

Prema saznanjima Evropola, atentat na predsjednika Srbije neposredno je naručio vođa zloglasnog 'kavačkog klana' Radoje Zvicer, koji se, prema obavještajnim podacima, trenutno nalazi u Južnoj Americi, najvjerovatnije u Kolumbiji. On je, preko posrednika, za ubistvo angažovao bivšeg vojnog specijalca.

- Atentator je, prema podacima Evropola, već radio takozvane 'crne operacije' za mafiju i zapadne službe. Za ovaj posao obećan mu je honorar od milion dolara, plus svi troškovi i logistika. Isplanirano je detaljno i njegovo izvlačenje iz Srbije nakon atentata i 'trajno smještanje' u jednoj zemlji Južne Amerike - prenosi sagovornik Informera koji je upoznat sa dojavom Evropola.

U izveštaju evropske policije, koji je dobio MUP Srbije, navodi se i da je atentat na predsednika Aleksandra Vučića trebalo da bude izveden u prve dvije nedelje februara, i da su se razrađivala dva plana.

- Jedan plan je bio da to bude urađeno na nekom javnom skupu, a u drugi je da se presretne Vučićeva kolona i izazove saobraćajka nakon koje bi došlo do likvidacije - rekao je sagovornik Informeru.

Taj sagovornik je kazao i da se informaciji evropske policije pominju i imena dvojice visokopozicioniranih političara iz regiona!

- Oni su u najmanju ruku sve znali, a moguće je i da su aktivno učestvovali u planiranju ubistva Aleksandra Vučića! - precizira izvor Informera.

Prema pisanju pomenutog lista, Evropol je MUP Srbije obavijestio i da je oružje za atentat kupljeno u Slovačkoj, riječ je o najmodernijem snajperu velikog dometa i razorne moći, a u Srbiju je trebalo da uđe preko Mađarske i Bugarske.

- Kretanje oružja pokriveno je papirima firmi koje se legalno bave trgovinom oružjem - otkriva naš sagovornik.

Informaciju o planiranom atentatu na predsednika Srbije saopštio je u petak uveče ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, koji je naveo upravo Radoja Zvicera kao naručioca atentata. Podsećamo, vođa 'kavačkog klana' se od februara prošle godine, od hapšenja grupe Veljka Belivuka u Beogradu, nalazi u bekstvu. Za njim je Srbija raspisala potjernicu.

(BN/Informer Foto: Ilustracija Informera)

Komentari / 16

Ostavite komentar
Name

Naravno

24.01.2022 13:37

Sve informacije o kriminalu Sbijanska policija dobiva od EU, gdje su hvalospjevi Vulina o njegovom uspješnom radu, taj mrski zapad, a i Rusija se nešto ućutila.., da nebi Merkelove ko zna šta bi sve bilo..

ODGOVORITE
Name

Re naravno

24.01.2022 14:32

Bas tako,od nasih nista znaci,to je kad strucan kadar sklonis a ostavis partijske poslusnike

Name

Giran

24.01.2022 13:38

Eee ako Informer pise o ovome i poziva se na svoje izvore sad sam 100 % siguran da je izmisljeno...to smece od novina nikad ni jednu vijest nije prenijelo tacno.

ODGOVORITE
Name

Gergely

24.01.2022 13:39

Informer !!!!!.Nije moguce da je BN dosla tako nisko da prenosi iz Informera.

ODGOVORITE
Name

Re

24.01.2022 14:41

Eto uzeće informacije od RTRSe i Alternativne. Trabanti i glupi ograničeni poslušnici. Na čemu ste. I mekinje vas šutnu u aut.

Name

Re Re

24.01.2022 15:55

Ti si druze glup.

Name

MENAGER

24.01.2022 13:44

Imena svih ucesnika u ovoj operaciji ce biti imena poznatih kriminalaca koji su vec u bjekstvu Ili mozda koji od njih koji bi trebali biti u bjekstvu ali ce se ovo iskoristiti kao razlog njihovog bjekstva Imena politicara se nece iznositi da se ne bi doslo do narusavanja odnosa sa drzavama iz kojih oni dolaze jer su na visokim pozicijama a ne moze se 100% dokazati njihova umjesanost Sve u svemu hljeba i igara

ODGOVORITE
Name

Tatar

24.01.2022 13:54

Toj dvojici politicara je Vucic smetao jer ih nije podrzavao u ostvarenju njihovih satanskih ciljeva cak sta vise borio se protiv toga i zato je i postao meta

Name

Eeee

24.01.2022 14:02

Svaki dan mic po mic, recite već jednom ko su te "face" ?

ODGOVORITE
Name

pr

24.01.2022 14:15

Koji političari?dajte imena,šta se skriva?

ODGOVORITE
Name

BB

24.01.2022 15:05

A imaju li ti politicari ime i prezime?

ODGOVORITE
Name

Predator

24.01.2022 15:24

Koliko suplje price, nista konkretno. Namera da se izvrsi atentan na predsednika Vucica postoji odavno. Od potocara pa dalje. Sledeci put molim konkretnije.

ODGOVORITE
Name

BOY

24.01.2022 17:09

Ta dvoica političara imaju ime i prezime pa hapsite nema tu čekanja. Ako se oni ne uhapse znači da priča o atentatu nije verodostojna

ODGOVORITE
Name

ISTINA

24.01.2022 19:19

Preko madjarske i Bugarske , nigdje veze , jos ako je informer objavio......

Name

Pop

24.01.2022 18:43

Pod hitno ispitati (ako ima ko) koji su to politicari iz regiona znali za pokusaj atentata i gdje je tu RS-a, obzirom na hapsenje pa pustanje clanova kavackog klana na Jahorini, boravak Zvicerove zene na Jahorini, boravak kavcana u Banjaluci I dr.

ODGOVORITE
Name

Kako Da Ne

24.01.2022 19:12

Još samo da nađete Harmonikaša da zasvira kolce, pa da zaigramo. Naravno , Narod treba zabavljati glupostima, da nebi razmišljao o životnim problemima. Koga još zanima presednik , obični smrtnici ginu svaki dan, na razne načine, pa nikome ništa.

ODGOVORITE