"Laž je i dalje laž ma koliko puta bila ponovljena"

MSP Kine o tzv. pravosnažnoj presudi suda separatističke organizacije „Svetski ujgurski kongres”

Svijet 11.12.2021 | 11:14
"Laž je i dalje laž ma koliko puta bila ponovljena"

Antikineska separatistička organizacija „Svetski ujgurski kongres”, koja je pod kontrolom antikineskih snaga u SAD-u i na Zapadu i koja je direktno finansirana od strane njih, okupila je malu grupu antikineskih elemenata i osnovala tzv. „Ujgurski specijalni sud“, navodi se u jučerašnjem saopštenju portparola Ministarstva spoljnih poslova Kine objavljenom povodom takozvane pravosnažne presude „Ujgurskog specijalnog suda“.

Ta antikineska i separatistička organizacija troši novac na prevarante, kupovinu lažnih informacija i plasiranje lažnih svedočenja u pokušaju da diskredituje Sinđijang i da ocrni Kinu. U saopštenju Ministarstva spoljnih poslova Kine ističe se da ovaj takozvani „sud“ nema nikakve pravne kvalifikacije, niti kredibilitet i ukazuje se da je tzv. „pravosnažna presuda“ politička farsa koju izvodi nekolicina klovnova.

„Laž je i dalje laž ma koliko puta bila ponovljena. Iako reditelj i glumci ove farse namerno pokušavaju da daju sve od sebe, gledalaca je malo. Laži ne mogu sakriti istinu, ne mogu prevariti međunarodnu zajednicu, niti mogu zaustaviti istorijski proces stabilnosti, razvoja i prosperiteta kineskog Sinđijanga“, podvlači se u saopštenju.

(BN) 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Azem

11.12.2021 11:07

Hiljadu puta ponovljena laž da Kina ne sprovodi genocid nad Ujgurima ostaje laž. Cijeli slobodan svijet je zaključio da je zatvaranje stotina hiljada ljudi u logore, nadzor, nasilno uključivanje “vaspitaca” u Ujgurske porodice, video nadzor sa automatskim prepoznavanjem Ujgura koji ide do toga da vjestacka inteligencija tumači njihove emocije prema izrazu lica … zločin sa svim elementima genocida koji godinama sprovodi kineska država.

ODGOVORITE
Name

Azeme

11.12.2021 20:39

Bravo za komentar

Name

kuda ide ovaj svet

11.12.2021 11:51

Samo neko muljanje,sve nesto ispod radara,zita,sto bi rekao nas narod. Kakva su ovo bre vremena dosla? Nicega dobroga samo nesto bodljikavo,tenzije,ratovi,poplave,zemljotresi,klizista... tuga,jad i cemer.

ODGOVORITE
Name

Dzoo

11.12.2021 12:09

Ajde kako ste vi demokraticni.

ODGOVORITE
Name

janko

11.12.2021 12:29

Ameri se ufurali u svom filmu kao u Miky Mausy.

ODGOVORITE