Gobelja za Kaćin porođaj dao 4000 evra, pevačica odabrala najskuplji paket!

Pevačica Katarina Grujić čeka svoje prvo dete sa fudbalerom Markom Gobeljićem.

Zabava 06.12.2021 | 19:19
Gobelja za Kaćin porođaj dao 4000 evra, pevačica odabrala najskuplji paket!

Bračni par će dobiti ćerku kojoj su odabrali ime Katja, a porođaj će se obaviti u jednoj privatnoj bolnici.

Izvor blizak mladoj pevačici otkriva da je sve spremno i da njen suprug Marko ne žali novca na privatnu kliniku gde će se folk pevačica poroditi, prenosi Blic.

- Čim je saznala da je u drugom stanju, Katarina je odlučila da trudnoću vodi u privatnoj bolnici. Ni sekundu nije razmišljala gde će se poroditi, pa se opredelila za poznatu prestoničku bolnicu u koju su išle mnoge poznate dame iz javnog života Srbije, a Marko ju je u startu podržao, rekao je izvor i dodao da je Gobeljićka odabrala najskuplji paket koji se nudi porodiljama.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić
FOTO: ATA IMAGES

- Iako na ovoj privatnoj klinici porođaj košta od 2.000 evra pa naviše, Kaća se opredelila za popularni i takozvani sveobuhvatni porođajni paket, koji će koštati nešto više od 4.000 evra(470.000 dinara) . Osim što je dobila apartman sa svim neophodnim stvarima, uključujući televizor, internet i posebno kupatilo, kao i boks za novorođenče u kome će biti sama tokom boravka na klinici, pevačica će imati i vrhunsku negu, ali i preventivne preglede nakon porođaja, kao i sekundarne tretmane za što brži oporavak od porođaja, tvrdi izvor i dodaje:

- Kaći je od izuzetne važnosti bilo da pre i nakon porođaja medicinsko osoblje brine o njoj, pa je u paketu koji plaća suprug dobila babicu i doktore koji će joj na raspolaganju biti 24 sata.

Kaća Grujić je za kliniku i doktora koji će je poroditi preporuke dobila od Snežane Borjan, supruge golmana Crvene zvezde Milana Borjana. "One su se upoznale preko svojih muževa, a kada joj je ispričala svoja iskustva s ovom klinikom i doktorom koji ju je porađao, Kaća se nije dvoumila ni trenutka", završava izvor blizak pevačici.

Katarina Grujić
FOTO: PRINTSCREEN/PREMIJERA

(Kurir.rs/Blic)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Neka

06.12.2021 19:51

Je sa srecom Kaca,ma gdje da se poradjala.

ODGOVORITE