Uhapšena dva navijača zbog veličanja NDH

Policija osječko-baranjska uhapsila je dvojicu navijača "Dinama" iz Zagreba i traga za ostalima koji su danas u selu Bijelo Brdo kod Osijeka, koje je većinski srpsko, skandirali Nezavisnoj Državi Hrvatskoj.

Region 27.10.2021 | 21:47
Uhapšena dva navijača zbog veličanja NDH

Pripadnici navijačke grupe "Bed blue bojs" pjevali su "Hrvatska mati me rodila, hrvatska zemlja othranila, Hrvat sam bio i Hrvat ću biti, živjela NDH", a nakon toga su nekoliko puta uzviknuli "Mi, Hrvati".

Početkom drugog poluvremena skandirali su "Oj, hrvatska mati, Srbe ćemo klati", prenosi portal "Indeks".

- Osječka policija uhapsila je dvojicu navijača. U toku je istraga incidenta. Nastavlja se dalji rad kako bi identikovali i ostale - rekli su iz policije.

Bijelo Brdo nalazi se oko 15 kilometara od Osijeka, a prema zadnjem popisu stanovništva, od 1961 stanovnika većina je srpske nacionalnosti.

(Srna)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Ćuj Stari

27.10.2021 20:53

Stvarno ne kontam današnju Mladež, ak ti je do zajebancije i rata, odeš negdje gdje se ratuje i raspali, kak ovi migranti, njima se ne ratuje i došli su kod nas, tak vi, naši kojima se ratuje ,mogu da odu u njihove zemlje i ljepo da ratuju kak im volja. Vi došli po Seljačkim utakmicama da pravite sranja, pa neće moći, ne.

ODGOVORITE
Name

Cuj stari

28.10.2021 16:39

Bravo za komentar. Sve cestitke