Bloomberg Adria: Lansiranje prvog multiplatformskog brenda za poslovne vijesti za jugoistočnu Evropu 2022. godine

Bloomberg Media i MTel Swiss, emiter u većinskom vlasništvu Telekoma Srbija, danas su najavili sporazum o stvaranju prve pan-regionalne multiplatformske mreže za poslovne vesti u jugoistočnoj Evropi, sa centrima u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Severnoj Makedoniji.

Srbija 15.10.2021 | 13:17
Bloomberg Adria: Lansiranje prvog multiplatformskog brenda za poslovne vijesti za jugoistočnu Evropu 2022. godine

Sa planom da otpočne sa radom 2022. godine, Bloomberg Adria baviće se poslovnim i finansijskim vestima, analizama i podacima o rastućoj zajednici donosilaca poslovnih odluka i budućih lidera u regionu, preko elektronskih (TV), štampanih i digitalnih medija kao i mobilinih i društvenih mreža.

Bloomberg Adria će se oslanjati na snagu Bloomberg-ovih 2.700 novinara i analitičara iz 120 zemalja širom sveta u stvaranju i uspešnom funkcionisanju nove platforme, koja će kombinovati lokalno izveštavanje i pokrivanje široke globalne ekonomije i tržišta. Uključivaće prevedeni Bloomberg-ov sadržaj, kao i izvorno izveštavanje producirano iz specijalizovanih uredništava u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu i Skoplju.

"U poslovnom svetu koji se menja neverovatnom brzinom, dostupnost relevantnih, tačnih informacija i nezavisne stručne analize od presudnog su značaja za donošenje dobrih poslovnih odluka. Bloomberg je već dugo sinonim za pouzdane poslovne informacije i uzbuđeni smo što sarađujemo sa Bloomberg Media na lansiranju platforme Bloomberg Adria, kako bismo doneli tačne i pouzdane poslovne vesti u Srbiju i na regionalno tržište“, rekao je Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija.

O Bloomberg Media

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Jugoistocna Evropa?

16.10.2021 07:23

Gde nestade,zapadni Balkan i mali sengen?

ODGOVORITE
Name

DZABA

16.10.2021 14:02

DZABA. JEDINO DA UGRABE, PO NAVICI, TRZISTE, PA DA TO PRODAJU ZA DESET GODINA NEKOME ZA DESET PUTA VECU CIJENU. TAKO JE RADJENO I SA BANKAMA. A KOME POSLOVNE VIJESTI. TO MOZE U SINGAPURU, A NA LUDACKOM BALKANU............. MA NE. JER. U SINGAURU MLADI PRICAJU ALGORITMIMA, NE ENGLESKI IL KINESKI, A NASI S KUPLJENIM DIPLOMAMA, OD SULTANA, PRICAJU PISTOLJIMA U RUCI I HEROINOM U DZEPU, NECE NASI TAJ NIVO DOCI ZA JEDNO 100 GODINA. MI SMO RANI SREDNJI VIJEK. TAKO DA JE NAJBOLJE DA STAVITE NASLOV BLUMBERG U SREDNJEM VIJEKU. E JEDINO AKO BLUMBERG HOCE DA POKRIVA NAJVECE TRZISTE NARKO U EVROPI, ONDA JE NA PRAVOM MJESTU. MAJMUNSKI BALKAN JE OVO.