Zvezda može i bez glavnih igrača, prvi na tebeli

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su drugu pobedu u Ligi Evropa, pošto su večeras u Razgradu slavili protiv Ludogoreca sa 1:0, u utakmici drugog kola Grupe F.

Fudbal 30.09.2021 | 23:47
Zvezda može i bez glavnih igrača, prvi na tebeli

Strelac jedinog gola bio je Gelor Kanga u 64. minutu.

U drugom meču Grupe F, fudbaleri Brage su na svom terenu slavili protiv Mitjilanda sa 2:1.

Posle dva odigrana kola, Zvezda je prva na tabeli sa šest bodova, Braga sada ima tri, a Ludogorec i Mitjiland po bod.

Oslabljeni crveno-beli su bili konkretniji u prvom poluvremenu, ali su mreže u Razgradu mirovale sve do 64. minuta kada je Kanga doneo prednost Zvezdi.

Posle centaršuta Milana Rodića, Pavkov nije zahvatio loptu i ona odbila do Kange koji je sa ivice kaznenog prostora poslao pod prečku.

Ludogorec je odmah posle tog gola Zvezde odgovorio preko Bernarda Tekpetija koji je pogodio prečku, a minut kasnije je El Fardu Ben propustio sjajnu priliku da reši pitanje pobednika na ovoj utakmici.

Domaćem timu posao je dodatno otežao Sisinjo pošto je u 77. minutu zaradio drugi žuti karton, ali je i pored toga Ludogorec imao najbolju priliku do kraja meča. Strahinja Eraković je napravio veliku grešku i stvorio šansu Mavisu Čiboti

koji je za malo bio neprecizan.

Fudbaleri Crvene zvezde će u narednom kolu Lige Evropa, 21. oktobra, gostovati Mitjilandu, dok će Ludogorec dočekati Bragu.

(Kurir.rs Foto: Starsport)

Komentari / 0

Ostavite komentar