Jubilaran koncert benda Kerber otkazan: Gale pozitivan na koronu

Poznati rok “Kerber” iz Niša, ipak sutra 23. septembra neće održati koncert na Letnjoj pozornici u Nišu kojim je planirano obeležavanje 40 godina rada ovog benda. Kako mediji prenose, razlog za otkazivanje je to što je Goran Šepa Gale, frontmen benda, pozitivan na koronavirus.

Zabava 22.09.2021 | 20:31
Jubilaran koncert benda Kerber otkazan: Gale pozitivan na koronu

– Jeste, to je razlog za odlaganje koncerta. Svi oni koji su kupili karte moći će da uđu u sledećem zakazanom terminu – istakli su organizatori.

Kako Kurir nezvanično prenosi, Gale je vakcinisan protiv ovog virusa.

Grupa Kerber, ATAImges

Uz Galeta Kerbera u bendu su danas i gitarista Tomislav Nikolić i klavijaturista Branislav Božinović. Ova trojica momaka su osnovala “Kerber” 1981. godine koja proizilazi iz grupe “Top”. Dve godine kasnije osvajaju publiku na Omladinskom festivalu u Subotici, pesmom “Mezimac”, a potom snimaju album “Nebo je malo za sve”, a 1985. godine “Ratne igre”. Snimili su šest albuma, a 2009. godine PGP RTS snima Kerberova sabrana dela.

Kako je popularni Gale rekao u najavi ovog koncerta koji se odložio, ne pamti broj svirki za 40 godina kojih su nastupali pred publikom, ali i da je neka božija milost postojati na sceni toliko dugo na ovim prostorima.

(24sedam.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar