Tifa otkrio šta se dešavalo na bini, i zašto se posvađao sa Alenom!

Često se u javnosti polemiše o odnosu Mladena Vojičića Tife i Alena Islamovića, članova popularne grupe Bijelo dugme, a naročito nakon Bir festa kada je navodno Tifa opsovao Alena.

Zabava 22.09.2021 | 17:49
Tifa otkrio šta se dešavalo na bini, i zašto se posvađao sa Alenom!

Iako njihov odnos nije kao ranije, Tifa ističe da nije opsovao svog kolegu, te da je sve pogrešno protumačeno.

Goran Bregović, Alen Islamović. Foto: Milan Maričić/ATAImages

– To je apsolutno netačno. Alen i ja smo u dobrim odnosima. Posle Budve, mi smo „zdravo za zdravo”, vidimo se na bini… Sada na Ušću, nema apsolutno veze s onim što su pisali – ispričao je Tifa.

– Jedino što se dogodilo, pa je neko pogrešno protumačio – na samom početku koncerta, kada Goran nije znao odakle ide pesma, ja sam poludeo i kazao: „U p***u materinu.” To nije bilo upućeno ni njemu niti bilo kome, nego uopšteno – dodao je on za Avaz.ba.

Podsećamo, u medija se pojavila vest da je na koncertu u Beogradu između Tife i Islamovića eskalirao sukob tokom izvođenja pesme „Ružica si bila”. Kada je Tifa trebalo da otpeva svoj deo pesme, počeo je odjednom da peva i Alen. Tifa je, kako se pisalo, tada pobesneo, bacio bubicu i istrčao s pozornice.

Alen Islamović 24sedam/Danilo Krša

Inače, koren sukoba između Vojičića i Islamović je ranije zamerio Islamoviću što je otpevao deo pesme namenjen njemu. To se dogodilo pre nekoliko godina u Budvi, kada je došlo i do fizičkog obračuna između pevača.

(24sedam.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar