Donacija kompanije "Milbauer" za vrtić "Plavi čuperak"

Kuhinja vrtića Plavi čuperak u Banjaluci biće sanirana, uz pomoć značajne donacije sretstava kompanije Milbauer. Gradonačelnik Draško Stanivuković, kao i predstavnici Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje zahvalili su na ovoj bitnoj donaciji i ulaganju u grad Banjaluku.

Republika Srpska 22.09.2021 | 17:40
Donacija kompanije "Milbauer" za vrtić "Plavi čuperak"

Za sanaciju centralne kuhinje vrtića Plavi čuperak u Banjaluci biće utrošeno 39.000 eura, koje je donirama kompanija Milbauer. Predstavnici ove kompanije, uručili su danas vaučer donacije vrtiću.

„Zajedno sa našom fondacijom, Jozef Milbauer fondacija, putem donacija, stipendija i sponzorstava pokazujemo svoju društvenu odgovornost i vraćamo zajednici u kojoj poslujemo. Veliko nam je zadovoljstvo da smo mogli da se odazovemo pozivu, molbi za pomoć od Centra za pretškolsko vaspitanje i idalje ćemo podržavati zajednicu u kojoj poslujemo.“- naglašavaju iz ove firme.

Nije prvi put da ova firma ulaže u vrtiće. Prethodno su donirali 15.000 maraka za sanaciju stolarije vrtića Pčelica. Iz Centra za predškolsko vaspitanje izrazili su zahvalnost, ali i pozvali ostale kompanije da budu društveno odgovorne.

„Zaista se zahvaljujem kompaniji Milbauer koja se odazvala pozivu Centra za pretškolsko vaspitanje i obrazovanje za donacijom i pozivam i druge kompanije da budu društveno angažovane i aktivne po pitanju pomoći i donatorstva, kako našoj ustanovi, tako ustanovama sličnog tipa koje se bave zbrinjavanjem i njegom i skrbi i vaspitanjem i obrazovanjem djece pretškolskog uzrasta.“- kažu iz Centra za predškolsko vaspitanje.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković izrazio je zahvalnost na donaciji i nastavku saradnje. On navodi da društveno odgovorne kompanije donacijama ulažu u mlade ljude, te tako ulažu u budućnost ovog grada. 

„Na teritoriji našeg grada postoji mnogo društveno odgovornih kompanija. Društveno odgovorne kompanije znači da ne misle samo o sebi, nego da misle o društvu u kom žive. Ja veliko zadovoljstvo iskazujem firmi Milbauer, mi smo bili kod mene u kabinetu, razgovarali, evo ne prodje nekoliko mjeseci i desi se ova značajna donacija. 80.000 KM, evo da prevedemona našu valutu,  je ogromna donacija bilo koje firme, ma koliko dobro poslovala. I to govori da je ova kompanija društveno odgovorna i da je uradila jednu mudru i pametnu stvar, ja im ovim putem i čestitam i zahvaljujemse, a toje uložiti u predškolsko vaspitanje a to znači uložiti u budućnost, uložiti u djecu je najsigurnija investicija.“- naglašava Stanivuković

Ove kompanije na području Banjaluke, kroz donacije,finansirale su mnoga igrališta, Dom omladine, fontanu koja će biti izgrađena u Parku Petar Kočić, uređenje ljetne pozornice na tvrđavi Kastel, te mnoge druge projekte.  

(BN)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Slikar

22.09.2021 15:46

Bitno je da se gradonacelnik uslikao.

ODGOVORITE
Name

Prosjak

22.09.2021 16:20

Barem je naočit ako ništa drugo, naspram laktaškog krmka.

Name

Borky

22.09.2021 16:26

Trebao je Dodo da se uslika. Zamisli gradonacelnik se uslikao prilikom donacije gradskom vrticu. Sramota!

Name

A Mektić?

22.09.2021 16:54

Oh, šta će nam na ovo reći naš Mektić, on je prosto obožavao Milbauer.

ODGOVORITE
Name

NR

22.09.2021 16:58

Radi Draško za građane. Svaki dan konkretna aktivnost u interesu svih građana BL.

ODGOVORITE
Name

Kako je smio

22.09.2021 18:09

...pred bilbord koji je na latinici? Zašto nine tražio da se bilbord prede na ćirolicu?

ODGOVORITE
Name

метеоролог

22.09.2021 19:14

Па зар Драшкић није говори да додо намјешта послове овој компанији? Сада фотка са њима. Кратка памет кратка коса.

ODGOVORITE