Reper umjesto prave kose ugradio zlatne lance! (FOTO)

Dan Sur je “hteo da učini nešto drugačije” kako bi se izdvojio iz gomile pa je umesto da ofarba svoju kosu, ugradio zlatne lance na svoju glavu!

Zanimljivosti 14.09.2021 | 16:26
Reper umjesto prave kose ugradio zlatne lance! (FOTO)

Reper Dan Sur 23-godišnja meksička zvezda a tvrdi da je prva osoba ikad koja na glavi ima zlatne lance umjesto kose. On je ugradio kuke hirurškim putem na koje su zakačene ove “žute i skupe dlake”.

Neki mediji su izneli mišljenje da je Sur inspirisan reperom Lil Uzi Vertom, koji je ove godine postao viralan, kada je potrošio 24 miliona dolara na “prirodni“ ružičasti dijamant koji je ugradio u svoje čelo piše new york post

Muzičar i producent je nedavno svoju frizuru pokazao na društvenim mrežama i za kratko vreme dobio enorman broj  tik tok pratilaca.

 

MTO News piše kako je Dan ugradio nekoliko kukica po glavi na koje je pričvrstio lance jer je hteo da izgleda “kao da je izašao iz prodavnice nakita”. 

“Hteo sam nešto drugačije jer se sada svi farbaju. Nadam se da me sada neće kopirati”, rekao je u jednom od videa na društvenim mrežama.


“Imam kuku koja mi je ugrađena u glavu i ta kuka ima druge kuke koje su pričvršćene za moju lobanju, ispod kože. Ovo je moja kosa. Zlatna kosa. Prvi sam reper koji ima ugrađenu zlatnu kosu u ljudskoj istoriji”, rekao je 23 godišnji reper Dan Sur.

Takođe je dokazao da su njegovi lanci stvarni – i nisu napravljeni od plastike, kako su neki njegovi pratioci tvrdili – u videu objavljenom na TikToku, gde je umočio lance u rastvor.

Prema nekim navodima, reper se podvrgnuo bizarnoj operaciji u aprilu.

Nakon što se pohvalio novom “kosom” broj pratitelja na TikToku skočio mu je s 12.000 na gotovo dva miliona.

(zanimljivostidana.com)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Pravi

14.09.2021 19:58

Bahati glupan.

ODGOVORITE