Aca Lukas biće predstavnik Srbije na Eurosongu

Estradni menadžer Saša Mirković najavio je putem Instagrama da će njegov pulen Aca Lukas naredne godine biti predstavnik Srbije na Evroviziji. On je ubeđen u pobedu folkera kako na Beoviziji, tako i na Evrosongu, jer smatra da će za takvu zvezdu glasati cela dijaspora.

Zabava 28.08.2021 | 11:33
Aca Lukas biće predstavnik Srbije na Eurosongu

Po svemu sudeći, predstavnik Srbije na popularnom muzičkom takmičenju u Rimu naredne godine biće Lukas, koji se već priprema za ovaj događaj.

Naime, Mirković je putem Instagrama objavio fotografiju s folkerom uz poruku:

serija Aviondžije, Saša Mirković
FOTO: NIKOLA ANĐIĆ

- Nije lako pobediti, ali pokušaćemo zbog Srbije. Istu sliku postavio je Lukas uz komentar:

Aca Lukas, Saša Mirković
FOTO: INSTAGRAM

- Daće bog. Sledeće godine Rim.

Iako su mnogi mislili da je u pitanju šala, Mirković je za Kurir otkrio da se ozbiljno spremaju za takmičenje.

- Nije šala. Pesmu je radio Vladimir Graić i privodimo je kraju. U pitanju je ozbiljna balkanska balada. Uskoro ćemo se prijaviti na konkurs na RTS - počeo je on i dodao da očekuje pobedu.

- Bitno je što je Aca zvezdetina i cela dijaspora, počev od Evrope do Australije, glasaće za njega. Biće animirani da glasaju. I to ne samo Srbi u dijaspori već i drugi - kaže Mirković.

On je napravio i paralelu između Lukasa i Marije Šerifović, s kojom je 2007. godine na Evroviziji odneo pobedu. - Aca nosi tu popularnost i to mi olakšava posao. S Marijom to nisam imao. Morao sam da se borim, sav teret je tada pao na mene, morao sam da animiram publiku da glasa. U tome je razlika - ističe Saša.

Marija Šerifović
FOTO: PRINTSCREEN

Na pitanje da li se boji konkurencije, te da neki već spekulišu da RTS lobira za svoje favorite, Saša je imao odgovor.

- Oni su pokazali šta znaju s tim favoritima prethodnih godina. Nije sve u skakutanjima i odabiru lakih nota. Oni to znaju odlično. Samo do sada su to prihvatali kao turističko putovanje - šaljivo je rekao Mirković.

Kontaktirali smo i sa urednicom zabavnog programa RTS Oliverom Kovačević, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Olivera Kovačević
FOTO: ANA PAUNKOVIĆ

Pozvali smo i Lukasa, ali nam je on rekao da sve što nas zanima pitamo Mirkovića.

Aca Lukas
FOTO: PRINTSCREEN

S druge strane, naš izvor sa RTS kaže da je konkurs za Beoviziju raspisan i da će trajati do novembra. Samo takmičenje biranja pobednika održaće se u februaru sledeće godine.

(Kurir.rs)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Slobo BL

28.08.2021 12:52

Vidjeli ljudi da narkosi počeli da pobjeđuju, pa ko v'ele daj da mi i ove svoje šaljemo, da im pokažemo šta prava koka uradi od čovjeka...

ODGOVORITE
Name

Milo

28.08.2021 12:59

Ovaj lik,sto voli belo,nema nikakve sanse da pobjedi.

ODGOVORITE
Name

Zasto

29.08.2021 12:00

Ne objavljujete i pozitivne komentare,na racun ovog teksta.Aca je kralj.Makar je iskreno priznao da je imao problema sa drogom.A sta je sa ovim snjusama sto se drogiraju,a kao "svetci"?Dajte budite realni.