Bred Pit ponovo ne može da viđa decu!

Na zahtev Anđeline Džoli, presuda o zajedničkom starateljstvu nad decom je ukinuta, te Bred Pit ponovo nije u mogućnosti da ih viđa.

Zabava 28.07.2021 | 21:50
Bred Pit ponovo ne može da viđa decu!

Glumci Bred Pit (57) i Anđelina Džoli (45) podneli su zahtev za razvod braka 2016. godine, ali uprkos tome što i zakonski više nisu zajedno, još uvek se sude jer ne mogu da dođu do dogovora u vezi starateljstva nad decom.

Na kraju poslednjeg suđenja dodeljeno im je zajedničko starateljsvo, a Džolijeva je odmah predala dokumentaciju sudu u svrhu smene sudije. Tvrdila je da je njegova odluka nepravedna i da je odbio da sasluša maloletnu decu i njihove želje u vezi sa starateljstvom.

Anđelina Džoli
FOTO: PROFIMEDIA

Tročlana komisija složila se s Anđelinom i prošle nedelje diskvalifikovala sudiju Oderkirka. Navedeno je da je kršio "svoje etičke obaveze".

Navodno, Oderkirk je prekršio dužnosti kao privremeni sudija i nije otkrio da je poslovno povezan s Pitovim advokatima, a to je moglo da utiče na njegovu odluku.

- Činjenice se nisu promenile. Postoji puno dokaza koji pokazuju kako je ovo najbolje za decu. Nastavićemo da radimo ono što je u skladu s time - rekao je Pitov potparol.

Bred Pit
FOTO: PROFIMEDIA

Podsetimo, nedavno je u javnost dospela i vest da je najstariji Anđelinin i Bredom sin zapravo ukraden svojoj biloškoj porodici kada ga je glumica usvojila 2000. godine.

Pažnja medija je takođe na njihovoj nastarijoj biološkoj ćerki Šajlo, koja želi da promeni pol i koju roditelji već zovu Džon.

Anđelina Džoli
FOTO: PROFIMEDIA

(Kurir.rs/theguardian)

Komentari / 0

Ostavite komentar