U Londonu postoji neobičan "zatvorski" koktel bar! (VIDEO)

Ovaj neobični "zatvorski" Alkotraz koktel bar koji postoji i radi je na temu zatvora, pokrenut je u Londonu "Zatvorski bar" je stalno krcat novim "zatvorenicima" - gostima koji žele da ga isprobaju.

Zanimljivosti 27.07.2021 | 16:35
U Londonu postoji neobičan "zatvorski" koktel bar! (VIDEO)

"Alcotraz Cell Block Two One Two",se nalazi u gradskoj oblasti Shoreditch (Šordiču) u Londonu, te svojim i budućim gost zatvorenicima obećava da će biti "jedan od najpopularnijih koktel barova" u gradu.Što u stvari i jeste (trenutno)...

Ovaj nebičan i zanimljive koncepcije koktel bar iz Londona je inspirisan najpoznatijim američkim zatvorom "Alkatraz", skriven je iza roletni u londonskoj ulici Brick Lane.


Posetioci -ili "zatvorenici" moraju da nose narandžaste kombinezone i sede u svojim "ćelijama“ pre nego što pokušaju prošvercovati alkohol pored upravnika i u ruke postojećih "zatvorenika" - gostiju.

Ako uspeju u tome, stručni "zatvorenici" će vam napraviti koktel po vašoj meri to jest ukusu. Koktel zatvorski bar podeljen je na prave ćelije, sa metalnim krevetima i rešetkama, ižvrljanim zidovima i telefonima koje deli staklena pregrada.

U Alkotraz baru nećete naći pripremljeni meni pića uostalom, to je "zatvor" pa to tamo ne možete ni očekivati!

Koktel bar "Alcotraz Cell Block Two One Two" traži od zatvorenika da "budu što kreativniji u pokušajima krijumčarenja alkoholnih pića“ - ali ne brinite zatvorski čuvari na vašoj strani te će vam verovatno progledati kroz prste.

Čuvar zatvorskog koktel bara takođe imaju sistem za skrivanje alkohola to jest koktela za prošvercovati do vašeg stola to jest "ćelije".Bez obzira da li tražite jedinstvenu ideju za neko slavlje provod sa društvom ili obično gost iskustvo koji nećete zaboraviti!

Alkotraz koktel bar obećava da će napraviti savršeno mesto za vas i takve događaje posebno prilagođenih grupama zaljubljenih kriminalaca.

Pravi šou se ovde priređuje svake nedelje. Osim koktela gosti dobijaju i iskustvo učešća u predstavi, jer osim miksologa i kelnera tu si i previ glumci u ulogama čuvara, načelnika popravne ustanove, advokata, zatvorenika...

Kako se ne plaća piće, jer donosite sopstveni alkohol, da bi ušli u "Alkotraz" potrebno je da kupite ulaznicu koja košta 30 funti po osobi

Pa eto ko se nađe u Londonu ima priliku da isproba nešto zanimjivo i neobično a za sve ostale evo video snimka kako to izgleda u "Akotraz  bar zatvoru"

 

(Zanimljivostidana.com)
 
 
 
 
 

Komentari / 0

Ostavite komentar