Aca Lukas u svojoj knjizi opleo po Lepoj Breni

Pevač Aca Lukas napisao autobiografiju "Ovo sam ja" i otkrio pikanterije iz svog privatnog života koje su uzburkale javnost.

Zabava 23.06.2021 | 20:51
Aca Lukas u svojoj knjizi opleo po Lepoj Breni

Lukas je u svojoj autobiografiji spomenuo i koleginicu Lepu Brenu i istakao da ga je ona nazivala narkomanom u momentu kada je tešila njegovu bivšu suprugu Sonju sa kojom je Lukas u tom trenutku bio rastavljen.

promocija knjige, Aca Lukas
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

Aca je naveo da smatra da Lepa Brena misli da je on ljut na nju zbog toga što je upoznala Sonju sa njenom navodnom avanturom - poznatim srpskim košarkašem, ali u pitanju je nešto drugo.

- Kada sam se odselio, u mojoj kući na Bežanijskoj kosi Sonja je okupljala drugarice. Piju kafu i pričaju. Jedna od njih mi je poslala snimak na kojem Brena teši Sonju. "Šta se nerviraš, šta će tebi taj klošar i narkoman" - napisao je Lukas i dodao:

- Brena i dalje misli da sam se naljutio na nju zbog Majamija. Ne. Prvo: moja žena nije retard kome neko treba da namešta muškarce. Drugo, mnogo važnije: Brena je dolazila u moju kuću i mazila moju ćerku o čijem ocu je govorila da je klošar i bezvredni narkoman.

Aca Lukas, Lepa Brena
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

Folker je otkrio u knjizi da je bio pozvan da peva na venčanju Filipa i Prije.

"Dve godine posle našeg konačnog raskida, njena prijateljica Lepa Brena pripremila je svadbu: ženio se Filip. Bilo je pitanje prestiža ko će biti poozvan na svadbu i ko je pozvan da nešto otpeva.

"Aco, zovem te da mi dođeš na svadbu", javio mi se Filip.

"Hvala ti Filipe na pozivu, ali ja imam jedabn uslov. Uslov je da Brena ne bude na svadbi, rekao je između ostalog Aca Lukas.

Inače, Lukas je bez dlake na jeziku rekao da su se Živojinovići, kako Boba i Brena, tako Filip i Aleksandra Prijović sa njim družili samo iz koristi.

promocija knjige, Aca Lukas
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

(Kurir.rs)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Boba

23.06.2021 22:30

Aco izvini

ODGOVORITE
Name

Da da

28.06.2021 07:02

Izgleda mnogo nadaren za književnost kao i za pjevanje

Name

Hm

24.06.2021 05:38

On napisao knjigu?Talog!

ODGOVORITE