Luna i Marko prave rijaliti sa bebom, planiraju da je snimaju za Youtube kanal!

Luna Đogani i Marko Miljković, prema pisanju medija, prave rijaliti sa tek rođenom ćerkicom Mijom. Novopečeni roditelji su, kako se navodi, rešili da se porodično snimaju za svoj Jutjub kanal, na kom imaju 104.000 pretplatnika.

Zabava 21.06.2021 | 20:38
Luna i Marko prave rijaliti sa bebom, planiraju da je snimaju za Youtube kanal!

Luna i beba su u subotu napustile porodilište "Narodni front" i uskoro će zajedno stati pred kamere, piše "Informer".

- Luna i Marko od Jutjub kanala, na kojem fanovi prate njihov privatan život, godišnje zarade oko 70.000 evra. Zbog toga su se još pre dva meseca dogovorili da snimaju i svoju ćerku. Veruju da će to biti pravi pogodak i dodatno im povećati gledanost. Fanovi će tako moći da vide kako se Luna snalazi kao majka, ali i da li je Marko vešt u menjanju pelena - priča izvor pomenutog lista.

Bračni par, koji se venčao pre Luninog porođaja, veruje da će njihov novi rijaliti postati hit.

- Rešili su da zabeleže sve! Biće tu i emotivnih trenutaka, ali i smešnih, jer su tek postali roditelji i sigurno će im biti potrebno malo vremena da se naviknu. U nekim kadrovima naći će se i deda Gagi, baka Anabela, tetka Nina i ostali članovi mnogobrojne familije Đogani, ali i Miljković - priča izvor i dodaje da motiv Đoganijeve i Miljkovića nije samo novac:

- Pored toga što će zaraditi, na ovaj način će zabeležiti dragocene trenutke sa Mijom i imaće vredne uspomene.

- Snimaćemo Miju za Jutjub. Mi smo javne ličnosti i nema razloga da je krijemo. Kad-tad će je neko slikati ili snimiti, pa što ne bismo mi to uradili?! Skoro sve velike zvezde snimaju spotove sa svojom decom i objavljuju fotografije s njima. Marku i meni je to skroz u redu - kaže Luna, a na pitanje šta misli o poznatima koji ipak čuvaju svoju decu od medija, odgovara:

- Poštujem one koji misle da ih na taj način štite, pa ne objavljuju njihove fotografije ili im zamute lice. Ovo je naš život i naša odluka!

Luna kaže da mala Mia liči na njenog supruga Marka.

- Mia liči na tatu. Na mene ništa nije povukla za sada. Moja porodica će mi pomoći oko bebe, ali Marko i ja ćemo se truditi da najviše budemo uz našu Miju - rekla je Đoganijeva.

(Telegraf.rs foto: printscreen)

Komentari / 0

Ostavite komentar