Uhapšen muškarac, koji je usmrtio dječaka u Kozarcu

Nikola Đurđević iz Prijedora, nakon što je automobilom usmrtio dječaka u Kozarcu, pobjegao je i sakrio se na području Laktaša, ali je pronađen i uhapšen, saznaje Srpskainfo.

Republika Srpska 15.06.2021 | 13:25
Uhapšen muškarac, koji je usmrtio dječaka u Kozarcu

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor, danas su lišili slobode lice N.Đ. iz Prijedora, zbog postojanja osnova sumnje da je oko 00,50 časova, učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi, u kojoj je maloljetno lice kao pješak smrtno stradalo, a osumnjičeno lice se vozilom udaljilo sa lica mjesta, saopšteno je iz policije.

Operativnim radom na terenu policijski službenici su, kako se navodi, identifikovali i lišili slobode lice N.Đ. iz Prijedora, koje se nakon saobraćajne nezgode putničkim automobilom marke „Audi“ udaljilo sa lica mjesta. Vozilo osumnjičenog pronađeno je na području Opštine Laktaši.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, uz čiju saglasnost policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i radnje na kompletiranju i dokumentovanju predmeta te podnošenju Izvještaja protiv lica N.Đ..

Policijska uprava Prijedor još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise, vožnju prilagode uslovima i stanju na putu, te da odgovornim ponašanjem zaštite sebe i druge učesnike u saobraćaju.

(BN Foto: Prjedor danas) 

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Policija

15.06.2021 12:31

Svaka čast na brzoj intervenciji.Na žalost, još jedan život manje, a počinioc bio u bijegu.

ODGOVORITE
Name

Nostradamus

15.06.2021 13:01

Pobjegao u Laktase cudno.

Name

Re

15.06.2021 14:35

Pobjegao,dok se ne otrezni.

Name

Samo bahato

15.06.2021 12:52

Slučajno u Laktašima bio....

ODGOVORITE
Name

Omi

16.06.2021 12:57

Ovo se moze kategorisati kao Terorizam . Namjerno se zaletio i pokosio djecu iz kozarca znajuci ds su muslimani . Plus bjekstvo . Zamislite da je omer pogazio srpsku djecu onda bi bilo terorista . A kada srbin gazi Muslimansku djecu onda je nesreca . jel to bezbednosna Politika Republike Srpske ?

ODGOVORITE
Name

marko,njemacka

17.06.2021 05:05

Kako policija moze naci pocinioca,ako hoce.

ODGOVORITE