BN TV u vrhu gledanosti i tokom maja 2021.

BN televizija je i u maju ove godine zadržala status najgledanije televizije u Republici Srpskoj.

Republika Srpska 01.06.2021 | 16:13
BN TV u vrhu gledanosti i tokom maja 2021.

Prema mjerenjima Agencije Audince measurment, BN TV je u maju ove godine bila televizija sa najgledanijim programom u cijeloj Republici Srpskoj. 

U ukupnom zbiru, za 31 dan 24 časa dnevno, u maju ove godine program BN TV imao je šer od 12,99 %. Ovim šerom BN televizija je nastavila trend televizije sa najgledanijim programom od početka godine. 

Takođe, prema mjerenjima iste agencije, koja je jedina ovlašćena za istraživanja gledanosti TV programa, BN televizija u toku maja bila i među najgledanijim televizijama na teritoriji cijele BiH i najgledanija televizija sa sjedištem u Republici Srpskoj u BiH. 

Ukupan šer cjelodnevnog programa BN televizije tokom maja na teritoriji cijele BiH bio je 5,64 %. 

Gledaoci i dalje prednost daju informativnom programu BN televizije. Tako je Dnevnik 2 BN televizije zadržao trend najgledanije centralne informativne emisije u Republici Srpskoj. 

Mjerenja su pokazala da je ukupan šer Dnevnika 2 BN televizije u maju ove godine bio 24,76 %, što je znatno više od šera ostalih centralnih informativnih emisija televizija u Republici Srpskoj.

Veliku gledanost bilježe i ostali sadržaji programa BN televizije, a značajan doprinos ukupnoj gledanosti daje i Jutarnji program BN televizije. Ukupan šer Jutarnjeg programa u Republici Srpskoj u maju ove godine bio je 22,55 % i najgledaniji je jutarnji program u Republici Srpskoj. 

Podsjećamo da ovakve iste podatke o gledanosti imaju i ostale televizijske stanice, i ako žele to mogu da objave.

Hvala za povjerenje koje nam svakodnevno ukazujete i ostanite uz program BN televizije.

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

?

01.06.2021 15:43

Uvijek broj 1bn?

ODGOVORITE
Name

novak.mocevic

01.06.2021 15:47

Svaka cast!Samo sto vi izgleda najvise pomazete Miloradu Dodiku,sto ga vise pljujete iz dana u dan on ubjedljivije pobjedjuje....Uzmimo primjer Doboja. Zato bi trebali ozbiljno preispitati uredjivacku politiku!

ODGOVORITE
Name

To mi je drago

01.06.2021 15:57

najvise zbog navijackog atv-a.

ODGOVORITE
Name

Duško

02.06.2021 04:18

Hahahaha, lažima nikad kraja !

ODGOVORITE