Višemilionski dobitni loto listić opran u mašini?!

Jedna Amerikanka tvrdi da je dobila na kalifornijskoj lutriji "Super lotto plus" ali je greškom lutrijski listić opran u veš mašini!

Zanimljivosti 17.05.2021 | 19:21
Višemilionski dobitni loto listić opran u mašini?!

Za sada nije poznat indetitet dobitnika ali kako god... Dobitnik glavne lutrijske nagrade Kalifornijske lutrije je kako ova žena tvrdi ostao verovatno bez miliona dolara na svom bankovnom računu.

Preciznije ako je ovo dole tačno dotična gospođa ostala je "kratka" za 26 miliona dolara, jer je verovatno "isprala" svoj lutrijski listić. Pobednički listić "Super lotto plus" lutrije, prodat je u prodavnici "Arko", u predgrađu Los Anđelesa.

Pošto se dobitnik nije javio na vreme, rok koji je 180 dana, je istekao i smatra se da nema dobitnika.

Esperanza Hernandez, koja je zaposlena u prodavnici u Los Anđelesu, gde je kupljen listić, rekla je za medije da je žena došla i rekla radnicima da je loto listić stavila u pantalone, koje je oprala u veš mašini.

Menadžer prodavnice ističe da je na nadzornom video snimku prikazana žena koja je kupila listić.

"Kopija video zapisa o nadzoru predata je službenicima Kalifornijske lutrije", rekao je menadžer prodavnice.

"Službenici lutrije ističu da neko ko veruje da je pobednik mora da popuni obrazac zahteva. Ali ako neko izgubi listić, mora dostaviti dokaze da ga je posedovao, poput fotografije prednjeg i zadnjeg dela", istakli su zvaničnici lutrije.

Dobitni brojevi bili su: 23, 36, 12, 31, 13 i mega broj 10. Nagrada od 26 miliona dolara može se uzeti u ratama ili kao opcija u gotovini od 19,7 miliona dolara.

Ako se nagrada ne potraži, 19,7 miliona dolara otići će u kalifornijske državne škole. Prodavnica koja je prodala glavni dobitni lutrisjki listić neće ostati "kratkih rukava" dobiće bonus od 130.000 američkih dolara.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar