Sistemski krenuti u borbu protiv javne korupcije

„Visok stepen javne korupcije i kriminala, koruptivan izborni proces, neefikasnost pravosuđa i zastoj u EU integracijama su problemi koji godinama postoje, a nadležni nemaju političku volju da ih rješavaju. Naša želja i cilj je da preuzmemo odgovornost i sistemski krenemo u borbu sa svime što nas muči duže od decenije", istakao je Borenović.

Republika Srpska 13.05.2021 | 16:39
Sistemski krenuti u borbu protiv javne korupcije

Predsjednik Partije demokratskog progresa, Branislav Borenović, primio je danas u Banjaluci u oproštajnu posjetu ambasadora Italije u BiH Nikolu Minasija. 

Borenović se zahvalio Minasiju na njegovom predanom radu i jačem povezivanju na poljima ekonomije, kulture i u drugim oblastima. 

On je u razgovoru sa Minasijem istakao da se Republika Srpska i BiH još uvijek suočavaju sa problemima o kojima su razgovarali i tokom prethodnog susreta. 

„Visok stepen javne korupcije i kriminala, koruptivan izborni proces, neefikasnost pravosuđa i zastoj u EU integracijama su problemi koji godinama postoje, a nadležni nemaju političku volju da ih rješavaju. Naša želja i cilj je da preuzmemo odgovornost i sistemski krenemo u borbu sa svime što nas muči duže od decenije. Ambasadoru Minasiju sam prenio uvjerenje da kraj njegove diplomatske misije u BiH nije naš zadnji susret, a da će se naše zemlje što prije sresti i u Evropskoj uniji, u kojoj i mi trebamo obezbijediti svoje mjesto“, zaključio je Borenović. 

(BN)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

TEMELJ

13.05.2021 17:05

Krecete vi od kad ste postali opozicija.Podsjeca me na onu Ckaljinu "samo da se zahukcem"

ODGOVORITE
Name

re

13.05.2021 18:55

Klasična šuplja prića tipa spremni smo da preuzmemo odgovornost.Šta će te vi uraditi recite,koju reformu sprovodite,jel zabranjujete privatno školstvo itd?

Name

Re temelj i re re

13.05.2021 19:57

Evo čekamo da se vas dvojica vizionara kandidujete da imamo za koga glasati.

Name

DNS Bijeljina

13.05.2021 18:47

Nisi imao neku "ikonicu"da mu pokloniš😂😂😂

ODGOVORITE
Name

borenoviv

14.05.2021 08:12

Sve starije pliticare od 30 godina-u rudnike-u zatvor-ili u pensiju-naravno kako je ko zasluzio-Dosta je LAGANJA-Nema te mjesta u politici