Nenadu se i ovog Vaskrsa pojavio krst na čelu! (FOTO)

Za Božić, Vaskrs i Bogojavljanje, unazad 11 godina, Nenad Paunović (35) iz Pančeva ima bolove u celom telu. Razlog tome je, kako kaže, krst koji mu se formira svake godine za pravoslavne praznike.

Zanimljivosti 03.05.2021 | 16:29
Nenadu se i ovog Vaskrsa pojavio krst na čelu! (FOTO)

- Sad trenutno na čelu imam krvavu fleku iz koje se stalno izliva. Popodne će se na tom mestu formirati krst. Svake godine mi se isto dešava - započeo je Paunović.

Neverovatna pojava počela je da se dešava nakon što je krstio kuma u crkvi u Pančevu.

- Počne da se pojavljuje na sam praznik i potpune nestane posle sedam dana. Nakon toga na čelu nema baš nikakav trag. Kad nestane kao da ništa nije ni postojalo - objašnjava nam muškarac.

Ističe da su ga lekari pregledali više puta.

- Konstatovali su da posle sedam dana na čelu nema nikakvih tragova. Nemaju nikakvo objašnjenje, sem da vide da nije bilo nikakvih povreda, niti mehaničkih, niti hemijskih - ispričao nam je sagovornik.

Dodaje da su mu jednom prilikom lekari sa čela uzeli osušenu krastu.

- U njoj se nisu nalazila crvena krvna zrnca, iako je krv baš crvene boje. Inače, ta krv ima specifičan, lep miris - kazao je Nenad Paunović.

Sedam dana, koliko ima krst na čelu, Nenad se trudi da ne izlazi i kuće. Kako kaže, kad to i učini, na glavu stavi kačket.

- Ljudi me čudno gledaju, misle da sam sebe sečem i onda zaista nemam želju da izlazim - istakao je naš sagovornik.

(Kurir.rs/Telegraf Foto: Zorana Jevtić)

Komentari / 0

Ostavite komentar