Saša Popović prekinuo snimanje emisije, bilo napeto kao na fudbalskoj utakmici!

Sukobi među članovima žirija u "Zvezdama Granda" su često glavna tema medija, a čelnik "Grand produkcije", Saša Popović, rešio je da otkrije u kakvim je odnosima čuvena šestorka i šta se krije iza svađa koje svake subote gledamo, ali i priznao da je snimanje jedne emisije morao da prekine zbog njih.

Zabava 29.04.2021 | 20:40
Saša Popović prekinuo snimanje emisije, bilo napeto kao na fudbalskoj utakmici!

- Punih šest godina je žiri u ovom sastavu, ako izuzmemo Đorđa Davida koji je došao pre tri godine umesto Lukasa, i svi se oni dobro poznaju. Mislim da televizijski gledaoci misle "Bože, kako su se ljudi posvađali ovde, šta će biti u sledećeoj emisiji?" Ali nije tako, na kraju se svi izmire - kaže Popović i otkriva da ponekad varnice među žirijem umeju i da potraju.

Tako je nedavno morao da prekine snimanje jer je na setu postalo napeto.

- Bila je svađalačka atmosfera da sam morao da napravim pauzu. I posle toga kao da se ništa nije desilo, nastavili smo normalno dalje - kaže Popović i dodaje:

- To vam je kao fudbalska utakmica. Dva tima na terenu, jedar udari drugog, ovaj mu vrati i završi se utakmica, oni se zagrle kao da se ništa nije desilo. Tako i ovaj žiri ne može niko i ništa da posvađa i uvek će funkcionisati kao i do sada.

Uspeh "Zvezda Granda" Popović prepisuje žiriju.

- Mnogo pevača je ranije želelo da bude u žiriju "Zvezda Granda", ali kad su videli da je žiri dobar, lud i nepredvidiv, tako da su odustali. Teško da neko može da nadmaši ovaj sastav. Ovi su postali glumici, 50 posto su pevači, 50 glumci. Ovo je kao neka serija za koju se ne piše scenario, sve ide spontano. Jednostavno totalno su nepredvidivi, ni ja čak nekad ne mogu da predvidim šta će da urade, možda su zbog toga "Zvezde Granda" nagledaniji šou program na ovim prostorima - izjavio je Saša. 

(Kurir.rs/Grand Foto: printscreen) 

Komentari / 0

Ostavite komentar