Jokićev 12. tripl - dabl u sezoni!

Pao Orlando, na spisku budućeg MVP-a još samo Atlanta, Vašington i Indijana!

Košarka 24.03.2021 | 07:21
Jokićev 12. tripl - dabl u sezoni!

Nagetsi su veoma dobro ušli u utakmicu i praktično je rešili posle prvog dela.

Nikola Jokić ne posustaje! Denver Nagetsi su noćas savladali Orlando Medžik sa 110:99, a srpski as je bio nezaustavljiv. Srbin je 12. tripl-dablom u sezoni predvodio svoj tim do nove pobede koja je učvrstila Nagetse na mestu koje vodi u plej of.

Srpski centar je noćas ubacio 28 poena uz vrlo dobar šut iz igre (11/17), uhvatio je pritom 15 lopti i podelio 10 asistencija.

Nagetsi su veoma dobro ušli u utakmicu i praktično je rešili posle prvog dela. Prvih 12 minuta rešili su u svoju korist sa 30:15, a već početkom druge deonice razliku su podigli na +21.

Orlando je pokušavao da se vrati, ali nijednom tokom prvog poluvremena nije uspeo da razliku spusti na manje od 15. Na odmor se otišlo sa 61:39 za goste.

Tokom treće i četvrte deonice Medžik uspeva da se vrati u igru, spušta razliku na pet, šest ili sedam poena, međutim do preokreta ne može. Denver je svaki napad odbio na kraju lako priveo utakmicu kraju.

Nakon večerašnje odlične partije protiv Medžika Jokiću su ostala samo tri tima na spisku protiv kojih nije zabeležio tripl-dabl, Indijana, Atlanta i Vašington.

Sa druge strane crnogorski košarkaš, Nikola Vučević je imao slabo veče. Iz igre je šutirao 8/25, za tri 2/8, pa je duel završio sa 18 poena.

Pored Jokića istakli su se Džamal Mari sa 21 košem, Vil Barton sa 19, odnosno Majkl Porter sa 18, dok je kod Orlanda Evan Furnije postigao 31 poen.

(Kurir Foto: Profimedia)

Komentari / 0

Ostavite komentar