Budžet BiH vraćen Savjetu ministara na odlučivanje

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da su danas na sjednici Predsjedništva održane konsultacije sa predsjedavajućim Savjeta ministara Zoranom Tegeltijom o budžetu institucija i međunarodnih obaveza BiH za ovu godinu i da je taj dokument vraćen Savjetu ministara na ponovno odlučivanje.

Bosna i Hercegovina 11.03.2021 | 17:16
Budžet BiH vraćen Savjetu ministara na odlučivanje

Dodik je rekao da predloženim budžetom nisu predviđena sredstva za borbu protiv kovida 19.

On je novinarima nakon sjednice Predsjedništva rekao i da je ovogodišnji budžet uvećan.

(Srna)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

3509

11.03.2021 16:42

Predsjedništvo i Savjet ministara se sada kao fol prepucavaju ok o budžeta. I jednima i drugima odgovara da se budžet usvoji što kasnije, jer imaju normalno velike plate, naknade i druge povoljnosti na osnovu privremenog finansiranja u visini prošlogodišnjeg budžeta. U uslovima KORONE virusa i znatno smanjenih ekonomskih aktivnosti normalno bi bilo da se smanje plate svima političarima i u svim javnim institucijama. Neusvajanjem budžeta imaju pokriće da se plate ne smanjuju i mnogi drugi izdaci vezano za javne nabavke.

ODGOVORITE
Name

@3509

11.03.2021 18:14

Ne treba njima nikakvo pokrice, niti im pada na pamet da smanje svoja primanja. Ako treba, ukinuce nam bolnice i skole, ali njihove plate ce se isplacivati u potpunosti. Valjda znate gdje zivite, i kako se rade stvari...

Name

BL

11.03.2021 17:15

Dodik lafo prica o nekom tzv otcepljenju, a istovremeno otvara jos 7 ambasada BIH u svijetu.

ODGOVORITE
Name

Rajka

11.03.2021 18:08

Vratio dodo nije mu drugar dao skrivenog novca dovoljno sad mora biti veca cifra.Mozda je i dobio Tegeltija al poceo kriti nevjeruje vise ni on dodiku pa sklanja vise za sebe mrkonjicki klovn. Davao je previse dodi i sinu mora sad i klovn za zetove da im poveca bankovni racun.

ODGOVORITE
Name

Joksim

11.03.2021 21:13

Naravno,taj budzet ce se usvojiti u novembru ove godine,kad u svim normalnim zemljama se usvaja budzet za 2022.god.Nakaradna drzava,pa to ti je,dok god ima petnaest nivoa vlasti koje koce sve...

ODGOVORITE