Crna Gora mu vratila dokumenta, general ponovo kod kuće

Bivši general srpske Žandarmerije Bratislav Dikić večeras je napustio Crnu Goru nakon što su mu vraćena lična dokumenta, potvrdio je advokat Dušan Jovović.

Srbija 15.02.2021 | 22:54
Crna Gora mu vratila dokumenta, general ponovo kod kuće

Ambsador Srbije Vladimir Božović potvrdio da je Dikić stigao u Srbiju i izrazio zadovoljstvo što se to desilo na današnji Dan državnosti.

“Viši sud je usvojio zahtev odbrane da se Dikiću vrati pasoš i lična karta koji su mu bili neophodni za odlazak u Srbiju”, pojasnio je advokat Jovović.

Podsećamo, nakon što je Apelacioni sud Dikiću ukinuo pritvor, on je po nalogu istog suda napustio Upravu za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS) i posle razgovora sa inspektorom za strance sproveden u Prihvatilište za strance.

Umesto da odmah po ukidanju pritvora napusti Crnu Goru i krene prema Nišu gde stanuje, Dikić je sproveden u Prihvatilište za strance jer kod sebe nije imao pasoš i lična dokumenta koja su se nalazila u Višem sudu.

(Kurir.rs/Pobjeda) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

И

16.02.2021 05:08

Онда ми неко прича причу о суду, поштењу и правди. Нема правде нигдје у свијету. Само закон јачег. Промјена власти преко ноћи све мијења. Свугдје не само у ЦГ.

ODGOVORITE
Name

Mikso

16.02.2021 18:12

Zivjeo general!

ODGOVORITE