Prijedor: Jedno lice poginulo, dva povrijeđena

 Jedno lice iz Novog Grada poginulo je u slijetanju automobila na magistralnom putu Prijedor-Novi Grad.

Republika Srpska 11.02.2021 | 07:52
Prijedor: Jedno lice poginulo, dva povrijeđena

Policijskoj upravi Prijedor prijavljeno je da je sinoć u 22.20 časova, prilikom slijetanja sa kolovoza vozila "golf četiri" povrijeđeno više lica, saopšteno je iz ove uprave.
 
Povrijeđeni vozač čiji su inicijali G.P, suvozač M.P. i putnik R.M, svi iz Novog Grada, su prevezeni u Bolnicu "Dr Mladen Stojanović" u Prijedoru, gdje je M.P. usljed zadobijenih povreda preminuo.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj. 

(Srna) 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Ami

11.02.2021 07:21

E djeco,djeco,nikad se pameti dozvati.I uglavnom onaj ko je skrivio nesrecu prezivi,a neko od putnika strada...

ODGOVORITE
Name

Realnost današnjice

11.02.2021 08:27

Sve je postalo mehanički i samo punjenje budžeta radari fiksne kamere preventive policije i uočavanje drugih prekršaja više ne postoje tipa prekrivanje na punoj liniji oduzimanje prava prvenstva prolaza ne pokazivanje uredjaja za skretanje i drugo toga u Srpskoj nema više na žalost!!

ODGOVORITE
Name

Neodgovornost

11.02.2021 11:12

Malo se gine kako se vozi, šteta zašto ginu nedužni a dužni ostaju i dalje vrebaju koga da ubiju i samo se iživljavaju, treba pojačati zatvorske kazne i doživotna zabrana vožnje uz strogu kontrolu istih, jadne žrtve drugih a kada sami ginu ni malo ne treba žaliti budale, i ne optužujte policiju oni nisu krivi, svako treba da ima svoju odgovornost i poštovanje prema drugima...

ODGOVORITE