Приједор: Једно лице погинуло, два повријеђена

 Једно лице из Новог Града погинуло је у слијетању аутомобила на магистралном путу Приједор-Нови Град.

Република Српска 11.02.2021 | 07:52
Приједор: Једно лице погинуло, два повријеђена

Полицијској управи Приједор пријављено је да је синоћ у 22.20 часова, приликом слијетања са коловоза возила "голф четири" повријеђено више лица, саопштено је из ове управе.
 
Повријеђени возач чији су иницијали Г.П, сувозач М.П. и путник Р.М, сви из Новог Града, су превезени у Болницу "Др Младен Стојановић" у Приједору, гдје је М.П. усљед задобијених повреда преминуо.

О наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор.

На лицу мјеста извршен је увиђај. 

(Срна) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ами

11.02.2021 07:21

Е дјецо,дјецо,никад се памети дозвати.И углавном онај ко је скривио несрецу презиви,а неко од путника страда...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалност данашњице

11.02.2021 08:27

Све је постало механички и само пуњење буџета радари фиксне камере превентиве полиције и уочавање других прекршаја више не постоје типа прекривање на пуној линији одузимање права првенства пролаза не показивање уредјаја за скретање и друго тога у Српској нема више на жалост!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неодговорност

11.02.2021 11:12

Мало се гине како се вози, штета зашто гину недужни а дужни остају и даље вребају кога да убију и само се иживљавају, треба појачати затворске казне и доживотна забрана вожње уз строгу контролу истих, јадне жртве других а када сами гину ни мало не треба жалити будале, и не оптужујте полицију они нису криви, свако треба да има своју одговорност и поштовање према другима...

ОДГОВОРИТЕ