Viki: Ne možeš da budeš uspešan ako nisi bio siromašan!

Pevačica Viki Miljković otkrila je da ne postoji uspešan čovek koji makar jednom nije bio na dnu.

Zabava 10.01.2021 | 19:16
Viki: Ne možeš da budeš uspešan ako nisi bio siromašan!

Govoreći na temu da li je sramota biti srećan u svetu kada je toliko nesreće oko nas, gosti Sanje Marinković u prazničnom izdanju emisije "Magazin In" otkrili su mnogo toga o sebi.

"Ne postoji uspešan čovek koji makar jednom nije bankrotirao. Svi smo mi u životu imali manje-više teške probleme, uspone i padove, ja sam toliko stvari preturila preko svojih leđa, ali to se na mom licu nije videlo, to niko nije mogao da prepozna. Da li mi ruže cvetaju, ili sam na podu, kobeljam se, ali kad god ustanem budem pozitivna, i zato me Bog nagradi. Svi smo dolazili u tu situaciju, samo što se o tome ne zna niti treba pričati, glavu gore, ustaneš i ideš još bolje" - istakla je Viki.

Ona je potom dodala da siromašni ljudi više grabe ka uspehu, te da nema potrebe da budete nesigurni u sebe zbog loše finansijske situacije.

"Ne možeš da budeš uspešan ako nisi bio siromašan. Siromašni grabe i kidaju, svi smo mi bili siromašni i postali danas ovo što jesmo i podsrek za one siromašne da vam to nije prepreka da jednog dana budete uspešni i bogati" - rekla je Viki.

Izvor:Pink.rs Foto:printscreen

 

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Svaka

10.01.2021 21:43

Cast Viki carice.

ODGOVORITE