Ona ima najviše na svijetu tetovaža Eminema!

Škotska obožavalteljka rep zvezde Eminema, Nikki Patterson postavila je novi Ginisov rekord za najveći broj tetovaža jednog muzičara nakon što je na telo istetovirala 28 tetovaža inspirisanih njenim idolom Eminemom!

Zanimljivosti 14.11.2020 | 18:55
Ona ima najviše na svijetu tetovaža Eminema!

Nikki Patterson (35) istetovirala je svoju prvu tetovažu, smajliće, sa 18 godina i od tada ih je dodala na desetine. Pre tri godine ona je istetovirala je svoj prvi Eminemov lik - portret, čiju je muziku obožavala otkako je prvi put čula "Stan“, i stalno ih je dodavala.

Danas njeno telo prekriva ukupno 52 tetovaže do njih 28 (tetovaža) su inspirisane likom muzičke svetske zvezde Eminemom, od kojih je 16 portreta.



"Čula sam pesmu "Stan" kada sam imala 14 godina i nikada ranije nisam čula ništa slično, oduševio me", rekala je Patterson nedavno za BBC.

"Tetovaže portreti su počeli pre tri godine i volela sam ih sve. Obožavala sam ih i morala sam jednostavno dodavati još i još. On je bio jedina konstanta u mom životu i videla sam ga kako nastupa uživo. "

Patterson je na kraju istetovirala još 15 tetovaža svog omiljenog muzičara Eminema, a tokom blokade pandemije obratila se Ginisovj knjizi rekorda kako bi videla da li njene Eminem tetovaže mogu obezbediti pomen u njihovoj čuvenoj knjizi rekorda.

Nakon rigoroznog postupka provere dokaza, potvrđena je kao osoba sa najviše tetovaža jednog muzičara u ovom slučaju Eminema, ukupno njih 15.

Uprkos tome što je već ima 28 tetovaža inspirisanih Eminemom na rukama, nogama, grudima i prstima, Nikki Patterson ne namerava da se zaustavi u skorije vreme. Nedavno je kreirala hashtag pod nazivom #SignMeShadi, jer namerava da na svom telu tetovira potpis umetnika.

Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Aa

14.11.2020 19:29

Šta sve ljudi neće uraditi za gram pažnje...

ODGOVORITE