Uhapšen muškarac koji je progonio Rozgu!

Opštinsko državno tužilaštvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv D.C. (53) i zatražilo od suda da prihvati njihov krivični nalog, a zbog uhođenja pevačice Jelene Rozga koja je nepoznatog muškarca i prijavila.

Zabava 21.10.2020 | 16:40
Uhapšen muškarac koji je progonio Rozgu!

Reč je o državljaninu Hrvatske koji živi u Nemačkoj, a zbog nametljivog ponašanja prema Jeleni traži se da se Draganu C. odredi 6 meseci zatvora, uslovno dve godine.

Kako stoji u optužnici, deset godina stariji muškarac tereti se da je od 13. avgusta 2019. godine do početka septembra 2020. godine, preko svog mejla i raznih profila na društvenoj mreži Instagram slao neprimerene poruke na Rozgin mejl i Instagram.

U tim porukama navodno je insistirao da se njih dvoje moraju družiti, iskazujući joj veliku privrženost, a slao je i poruke u kojima je insinuirao da njih dvoje imaju ljubavnu vezu.Takođe, otvoreno je govorio da želi sa njom da ima intimne odnose.

Pevačica je, naravno, nakon što je dobila ovako gnusne i nebulozne poruke, odbila svaku komunikaciju s njim. No, on je nastavio u "svom ritmu", slao joj je svoje fotografije i fotografije sebe kako vozi svoj "audi", a nudio joj je i da ide u određene splitske radnje u kojima je on ostavio poklone kupljene specijalno za nju.

Sredinom svgusta ove godine pojavio se na kućnim vratima popularne pevačice, gde je više puta zvonio u nadi da će mu otvoriti, a kako bi joj pokazao da je ozbiljan, fotografisao se ispred ulaza u njezinu zgradu, i to da se vidi njezino ime, a onda joj je te fotografije i poslao.

Nastavio je i u narednim danima da joj šalje bezbroj poruka u kojima je uporno naglašavao da želi sa njom imati blisku vezu i intimni kontakt.

Kad je krajem avgusta 2020. video da je ona na Instagramu objavila fotografiju sa Peristila, gde je bila sa društvom, najavio joj je u porukama da će doći, što je i napravio, te joj se obratio. Užasnuta pevačica odbila je da komunicira sa njim i tražila da je ostavi na miru i više ne uznemirava. Pa je tako sve prijavila policiji. 

Pohotni gastarbajter na ispitivanju je kazao da je tačno sve što je pevačica kazala, te da joj se prvi put obratio 2017. godine preko Fejsbuka.

Potvrdio je sve navode iz krivične prijave, rekavši joj da sad zna i vidi da pevačica ne želi kontakt sa njim. Rekao je i da je očigledno imao pogrešan utisak, te da je spreman da prestane da se ponaša tako.

Ukoliko Opštinski sud prihvati krivični nalog ODO-a i ako se okrivljeni ne bude žalio na njega, tada će postati pravomoćna predložena uslovna kazna. Ako, pak, on bude prigovarao, tada će se ići u suđenje i u tom slučaju ODO traži da ga sud kazni s osam meseci zatvora, uslovno tri godine.

Podsetimo, Rozga nam je, prilikom nedavnog boravka u Beogradu, rekla da su je uhodila dva čoveka.

"Strašno... Nije jedan, dva su bila. Eh, da je jedan, dosadno bi bilo da je jedan. Nije mi bilo svejedno, ali sam imala društvo koje mi je pomagalo i dolazili su uveče kod mene, kada sam šetala sa Ringom (njen pas, prim. aut)", ispričala je ona i dodala da se noću okreće, ne bi li proverila da li se neko šunja iza nje. 

Izvor: kurir.rs Foto: ATA images

Komentari / 0

Ostavite komentar