Rade Šerbedžija žrtva prevare!

Čuveni glumac Rade Šerbedžija podelio je sa svojim prijateljima na društvenoj mreži Fejsbuk jednu neprijatnu situaciju u kojoj se našao.

Zabava 17.10.2020 | 11:04
Rade Šerbedžija žrtva prevare!

Naime, on se oglasio iz Turske gde trenutno boravi, i uz video snimak je saopštio da je žrtva prevare na internetu, odnosno da se neko predstavlja njegovim imenom i na taj način uzima ljudima novac. 

Šerbedžija je tim povodom apelovao na sve svoje pratioce da ne nasedaju na ovakve prevare, i uz to dodao da je prijavio problem. 

"Dragi moji, izgleda da je neko napravio lažni profil koji jako liči na moj i sa mojim imenom i fotografijama i obaveštava ljude da su dobitnici nagradne igre ili traži novac. Naravno, to nema veze sa mnom. Ali ovih dana mi se više prijatelja javilo da su navodno od mene dobili takve poruke. Tome će valjda brzo doći kraj jer sam prijavio problem, ali molim vas u međuvremenu podelite ovo moje upozorenje da neko možda, ipak, ne nasedne na prevarante......A ja vam šaljem i video pozdrav iz Izmira....", poručio je glumac. 

Inače, njegovu zvaničnu stranicu na pomenutoj mreži prati više od 90.000 ljudi, a njegov slučaj, nažalost, nije usamljen kada su prevare na društvenim mrežama u pitanju.

Izvor: Kurir.rs Foto: printscreen

 

Komentari / 0

Ostavite komentar