Izvori CNN-a tvrde: Trampovo stanje ipak ozbiljno

Različite informacije kruže američkim medijima o zdravstvenom stanju predsjednika Donalda Trampa. Nakon zvaničnih informacija da je dobro i da nije primao kiseonik, izvori CNN-a govore da to ipak nije tačno.

Svijet 03.10.2020 | 22:17
Izvori CNN-a tvrde: Trampovo stanje ipak ozbiljno

Izvor blizak Bijeloj kući poručio da je predsjednik SAD-a Donald Tramp dobivao kiseonik otkako je razvio simptome bolesti Covid 19.

"On je definitivno dobivao kiseonik", rekao je izvor i potvrdio da se to dogodilo u petak.

Drugi izvor dobro upoznat s njegovim zdravstvenim stanjem ranije je za CNN potvrdio da Tramp nije još na putu sigurnog oporavka od covida-19 i da su neki od njegovih vitalnih znakova u zadnja 24 sata bili su jako zabrinjavajući.

Ocjena tog izvora u suprotnosti je s mišljenjem ljekarskog tima koji je na konferenciji za novinare u subotu kazao da je američki predsjednik jako dobro.

Izvor, koji je želio ostati neimenovan, rekao je da će idućih 48 sati biti kritično kada je riječ o Trampovu zdravlju.

Tramp je u petak smješten u vojnu bolnicu Walter Reed nedaleko od Vašingtona, nekoliko sati nakon što je potvrđeno da je obolio od covida-19.

Tramp se danas oglasio putem Twittera i poručio da se osjeća dobro, uz pomoć ljekara i drugih radnika vojnog medicinskog centra Walter Reed .

"Ljekari, medicinski tehničari kao i svi drugi iz isto tako nevjerovantih institucija su fantastični", napisao je Tramp.

(Klix)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Dijagnoza

03.10.2020 22:13

Ako i bude “Mrtav iBeo” to će od njegove Administracije TESKO DOZNATI!

ODGOVORITE
Name

Direkt

04.10.2020 11:08

Ako umre i pobjedi na izborima, vijest o njegovoj smrti biće dostupna javnosti tek nakon izbora, kad ponovo postane predsjednik i ujedno prvi predsjednik, koji je osvojio mandat, nakon svoje smrti. :)))

Name

neverovatno

04.10.2020 00:52

Kako bre cuvate presednika , salji u penziju Fucija i kompaniju.

ODGOVORITE
Name

Direkt

04.10.2020 11:11

Neće on tako lako da ode Zamjeniće mu neke dijelove i tako će da fercera do sljedeće popravke.